
SPECIAL OFFERS
ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΧΩΡΟΥ ALTOGERM SPRAY
Ιοκτόνο – Μυκητοκτόνο – Βακτηριοκτόνο σπρέυ μονής αποδέσμευσης
- Ειδική σύνθεση με τεταρτοταγή άλατα αμμωνίου και γλουταραλδεΰδη
- Κατάλληλο για τον ιό Η1Ν1
- Ιδανικό για χώρους τροφίμων
- Ιδανικό για απολύμανση σε Ιατρεία, Σχολεία, Νοσοκομεία, Ξενοδοχεία, Οχήματα, Χώρους φροντίδας ηλικιωμένων, Αποθήκες
- Εύκολη και πρακτική εφαρμογή
- Εξαιρετικά αποτελεσματικό
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΔΙΧΤΥ ΡΟΛΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΛΕΥΚΟ 3/16
ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΠΑΝΙ ΔΙΣΚΟΥ (MEATPAD) 30X40 ΜΑΥΡΟ ΚΙΒΩΤΙΟ/4kg
Πανί δίσκου απορροφητικό
- Απορροφά την υγρασία που χάνει το κρέας κατά τη παραμονή στο δίσκο
- Βοηθάει να αναπνέει το κρέας και να μην αλλοιώνεται το χρώμα
- Διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά καταλληλότητας για επαφή με τρόφιμα
- Κατάλληλο για κρεοπωλεία, super market, εστιατόρια
- Διατίθεται σε χρώμα κόκκινο και μαύρο
ΦΟΡΜΑ CPET ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ (2035) 26 Χ 31 Χ 5 ΒΑΘΟΣ
Φόρμες cpet τετράγωνες πολλαπλών χρήσεων 26 Χ 31 Χ 5 βάθος
- Κατάλληλα για χρήση:
- Σε συμβατικό φούρνο έως +220°C
- Σε μικροκύματα
- Σε κατάψυξη έως –40°C
- Συσκευασία Τροποποιημένης Ατμόσφαιρας (ΜΑΡ)
- Πιστοποιημένης καταλληλότητας για επαφή με τρόφιμα
- Κατάλληλα για απευθείας μαγείρεμα στο σκεύος
- Στεγανοποιείται με φιλμ (μόνιμης συγκόλλησης ή easy open)
- Ειδικά σκεύη για χρήση σε ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, εστιατόρια, super market
- Ανακυκλώσιμα
- Ποικιλία σχεδίων, διαστάσεων, χρήσεων
ΖΑΜΠΟΝΟΜΗΧΑΝΗ ΧΕΙΡΟΣ AF 300 VOLANO
Ζαμπονομηχανή Vintage AF 300 VOLANO
Προαιρετικά: Βάση ζαμπονομηχανής
Ζητήστε προσφορά
- Μηχανή κοπής κρέατος σε φέτες σχεδιασμένη σε στυλ vintage που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εστιατόρια, μπαρ κρασιού, κλαμπ, πολυτελείς επαύλεις κ.λπ.
- Τα ανταλλακτικά που έρχονται σε επαφή με τα τρόφιμα είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, διαθέτει δακτύλιο προστασίας λεπίδας και είναι εύκολο να αποσυναρμολογηθεί για ενδελεχή καθαρισμό.
- Η λεπίδα είναι επαγγελματικών προδιαγραφών για μεγάλη αντοχή και αποτελείται από ενισχυμένο χάλυβα 100Cr6.
- Κομψό στιλ, βασισμένο σε χειροποίητη παραγωγή, με μαχαίρι που αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τον τεμαχισμό του προσούτο.
- Κόβει κυρίως προσούτο & παντός τύπου μεγάλα αλλαντικά.
- Ειδικός ενσωματωμένος μηχανισμός για ακόνισμα μαχαιριού.
- Στεφάνι ασφαλείας μαχαιρίου.
- Ρυθμιστής φετών μεγάλης ακρίβειας.
- Κίνηση με οδοντωτό ιμάντα.
- Ειδική βάση με διπλή μπάρα συγκράτησης προϊόντος.
- Ιδανική για Ιταλικά εστιατόρια, Delicatessen, καταστήματα αλλαντικών
Προαιρετικά: Βάση ζαμπονομηχανής
Ζητήστε προσφορά Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR