
SPECIAL OFFERS
ΚΕΣΕΔΑΚΙΑ PET ΜΑΥΡΑ SANITAS 50ΤΜΧ
ΦΟΡΜΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΙΝΟΧ
Φορμαριστικό μπιφτεκιών χειρός
- 100% Ανοξείδωτο
- Φορμάρει μπιφτέκια διαμέτρου 10 και 13 εκατοστών με μεγάλη ευκολία
- Ιδανικό για κρεοπωλεία, εστιατόρια, ψησταριές και fast foods
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ VACUUM DZ ΔΙΠΛΟΥ ΘΑΛΑΜΟΥ
- Τροχήλατο/Επιδαπέδιο vacuum
- Ανοξείδωτη κατασκευή
- Γρήγορο και εύκολο στη χρήση
- Με ηλεκτρονική ένδειξη λειτουργιών
- Διάφανο καπάκι για τον έλεγχο της συσκευασίας
- Κατάλληλο για συσκευαστήρια κρέατος, ελιών, αλλαντικών, τυριών κλπ.
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ VICTORINOX 6303-15EK
ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ VACUUM KUMBA DZ-500
DZ-500/ΖΤ vacuum εσωτερικής αναρρόφησης επιτραπέζιο
- Ανοξείδωτη κατασκευή που προστατεύει το ηλεκτρονικό μέρος από σκουριά.
- Για κάθε τύπο προϊόντος (στερεό-υγρό), πάχος αντίστασης 4mm
- Εύκολο καθάρισμα.
- Διάφανο καπάκι για τον έλεγχο της εργασίας.
- Το μηχάνημα έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης της ημερομηνίας λήξης πάνω στη σακούλα.
- Για συσκευασία κρέατος, αλλαντικών, τυριών.
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR