
SPECIAL OFFERS
ΠΡΟΚΟΠΤΗΣ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ UNGER D114 “0” FAPATOOLS
ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΩΝ ΒΤ10εκ
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΠΑΝΙ ΔΙΣΚΟΥ (MEATPAD) 35Χ40 KΟΚΚΙΝΟ ΚΙΒΩΤΙΟ/5kg
Πανί δίσκου απορροφητικό
- Απορροφά την υγρασία που χάνει το κρέας κατά τη παραμονή στο δίσκο
- Βοηθάει να αναπνέει το κρέας και να μην αλλοιώνεται το χρώμα
- Διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά καταλληλότητας για επαφή με τρόφιμα
- Κατάλληλο για κρεοπωλεία, super market, εστιατόρια
- Διατίθεται σε χρώμα κόκκινο
ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΓΥΡΙΣΤΟ ΜΕ ΡΑΒΔΩΣΕΙΣ SOLINGEN 2102 13ΕΚ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR