ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (151)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (189)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (224)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (56)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΓΥΡΙΣΤΟ GIESSER 2515-15ΕΚ

21,00
Μαχαίρι ξεκοκαλίσματος γυριστό 15 εκατοστών
  • Λάμα από άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι
  • Σκληρή και ανθεκτική γυριστή λάμα
  • Εργονομική λαβή σε μαύρο χρώμα
  • Χώρα προέλευσης: Γερμανία
Kωδικός: 2515-15 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

CHICKEN LOOPS (ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ) KOKKINO 11CM

8,50
Λαστιχάκι πουλερικών κόκκινο 11cm
  • Κατάλληλο για δέσιμο πουλερικών
  • Κατάλληλο για κάθε είδους παρασκεύασμα
  • Metal detected
Συσκευασία: 250τμχ Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΜΑΧΑΙΡΙ GIESSER PREMIUMCUT ROSTFREI 1965 so 22

164,00
Μαχαίρι  Giesser Premiuncut Rostfrei 
  • Λάμα από άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι
  • Σκληρή και ανθεκτική
  • Εξαιρετικά αιχμηρή άκρη
  • Σε αποκλειστικό ξύλινο κουτί
  • Εργονομική λαβή σε μαύρο με κίτρινο συνδυασμό χρωμάτων
  • Χώρα προέλευσης: Γερμανία
Κωδικός: 1965 22 so Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΠΛΑΚΑ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ SALVADOR Ν42

80,50
Πλάκα κρεατομηχανής του Ιταλικού οίκου LAME ITALIA
  • Από ανοξείδωτο ατσάλι για άριστη ποιότητα κοπής
Διαθέσιμα μεγέθη κοπής: Ν42 3,5ΧΙΛ Ν42 4,5ΧΙΛ Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

ΜΑΧΑΙΡΙ GIESSER PREMIUMCUT ROSTFREI 1965 rd 22

164,00
Μαχαίρι  Giesser Premiuncut Rostfrei 
  • Λάμα από άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι
  • Σκληρή και ανθεκτική
  • Εξαιρετικά αιχμηρή άκρη
  • Σε αποκλειστικό ξύλινο κουτί
  • Εργονομική λαβή σε μαύρο με κόκκινο συνδυασμό χρωμάτων
  • Χώρα προέλευσης: Γερμανία
Κωδικός: 1965 22 rd Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!