
SPECIAL OFFERS
ΣΠΑΓΚΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ/ΜΠΛΕ/ΛΕΥΚΟ 100Μ
ΚΑΛΑΜΙΑ ΜΠΑΜΠΟΥ 24 Χ 4 (500τμχ)
ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ 45cm
ΡΑΒΔΟΜΠΛΕΝΤΕΡ VORTEX 75VT
VORTEX κεφαλή
- Αποτελεσματικό σύστημα ψύξης
- Ισχυρό και ελαφρύ
- Εργονομική λαβή
- Λαστιχένιος απομονωτής μεταξύ μοτέρ/άξονα
- Μοτέρ υψηλής απόδοσης
- Μπουτόν προστασίας για ενεργοποίηση
- Διακόπτης συνεχούς λειτουργίας
- Προστασία IPX3
- Γρήγορη συναρμολόγηση
- Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι
- Εύκολη αποσυναρμολόγηση των αξόνων για σωστό καθαρισμό παρέχοντας μεγάλη διάρκεια ζωής
- Ιδανικό για ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, catering
- Ιδανικό για παρασκευή σαντυγί, γλυκών, κρέμας, μαγιονέζας, σάλτσες
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΨΥΧΟΜΕΝΗ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ PSV R98
Ψυχόμενη κρεατομηχανή PSV R98
Σχεδιασμένη για να ταιριάζει με τα υψηλά πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας
Δίσκος τροφοδοσίας με στρογγυλεμένες γωνίες που βελτιώνουν τον καθαρισμό
Ολοκληρωμένη θήκη με φινίρισμα που προσφέρει άψογη υγιεινή
Πίνακας εντολών 100% από ανοξείδωτο ατσάλι και στεγανό IP67
Έγχυση και χύτευση αφρού απομόνωσης για καλύτερη θερμομόνωση
- Κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι
- Ισχυρός μειωτήρας λαδιού με γρανάζια
- Αθόρυβο μοτέρ
- Όλη η μηχανή με προστασία IP67
- Control panel με προστασία IP54
- Stop ασφαλείας
- Με όπισθεν
- Προστατευτικό στην υποδοχή κρέατος
- Ανοξείδωτα: μπούκα, σαλίγκαρος, στεφάνι, προκόπτης, μαχαίρι, σίτα
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR