
SPECIAL OFFERS
ΑΚΟΝΙΣΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΣ DICK RAPID STEEL
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΔΙΣΚΟΙ-ΤΑΨΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΜΑΥΡΑ PMMA – (A4 29,5x22cm)
Δίσκοι και ταψιά βιτρίνας μαύρα A4
- Δίσκοι και ταψιά PMMA κατασκευασμένα από ανθεκτικό υλικό κατάλληλα για τρόφιμα
- Εντυπωσιακή, γυαλιστερή εμφάνιση
- Κατάλληλα για κρέας, αλλαντικά και τυροκομικά
- Σε 4 διαφορετικά βάθη για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στην βιτρίνα σας
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΡΟΜΠΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ΛΕΥΚΗ ΜΑΚΡΙΑ ΜΕ ΠΑΠΑΔΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑΚΑ
Ρόμπα κρεοπωλείου λευκή με μπορντώ παπαδίστικο γιακά
- Ελληνική ραφή
- Από Γερμανικό ύφασμα 65/35
- Σε αντρικά και γυναικεία νούμερα
- Παπαδίστικος γιακάς
- Με λάστιχο στο μανίκι
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR