
SPECIAL OFFERS
ΠΙΑΤΕΛΕΣ ΓΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ GRILL 38x27cm
- Χειροποίητες πιατέλες για μπριζόλες, ανάμεικτα γκριλ, burgers
- Πιστοποιημένες, κατάλληλες για επαφή με τρόφιμα πιατέλες από ξύλο καστανιάς
- Πληρούν την ποιότητα και τα πρότυπα για ωμά και μαγειρεμένα τρόφιμα διασφαλίζοντας την ασφάλεια της επαφής με τα τρόφιμα και τη συμμόρφωση σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς
- Στιβαρή και ανθεκτική, βελτιώνει και αναδεικνύει την τέλεια παρουσίαση φαγητού
- Κατάλληλες για όλους τους τύπους φαγητού & ποικιλίες κρέατος
- Ιδανικές για επαγγελματική και οικιακή χρήση
- Καθαρή μασίφ ξυλεία καστανιάς, ανθεκτική στις γρατσουνιές
- Μέγιστη αντοχή & μακροζωία
- Οικολογική επεξεργασία ξύλου - μη τοξική
- Επαγγελματική βιωσιμότητα για σκληρή, ολοήμερη χρήση
- Υγιεινή και εύκολο στο καθάρισμα
- Με λούκι περιμετρικά
- Διαστάσεις 38x27cm
ΚΑΠΑΚΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜ ΙΝΟΧ 1/2
ΖΥΜΩΤΗΡΙΟ ΚΡΕΑΤΩΝ LA MINERVA C/E MM30 LIT
Μίξερ κρέατος 30 λίτρων
Γρήγορη και εύκολη ανάμιξη κρέατος, μπαχαρικών και άλλων συστατικών για την παραγωγή ενός ομοιόμορφου μείγματος για λουκάνικα, χάμπουργκερ, κεφτεδάκια κλπ
- Εξ'ολοκλήρου ανοξείδωτη κατασκευή(Σώμα,κάδος,λεπίδες)
- Αεριζόμενος κινητήρας για ασταμάτητη χρήση
- Αναστρέψιμος κάδος για εύκολο άδειασμα
- Αποσπώμενες λεπίδες για εύκολο καθάρισμα
- Διακόπτης ανάστροφης λειτουργίας
- Με εμπρόσθια και οπίσθια κίνηση
- Κατάλληλο για εργαστήρια επεξεργασίας κρέατος, εργοστάσια αλλαντικών, σούπερ μάρκετ, υπεραγορές κλπ
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΠΡΟΚΟΠΤΗΣ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ UNGER D114 “0” LW
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR