
Sale products
SPECIAL OFFERS
ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ ΟΞΙΑ ΒΙΔΩΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ
- Ελληνικής κατασκευής
- Στιβαρή και ανθεκτική κατασκευή
- Κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα
- Κατάλληλο για κρεοπωλεία, super market, εργαστήρια κρεάτων
- Πλάτος 40 - Πάχος 40 - Ύψος 25
- Πλάτος 40 - Πάχος 40 - Ύψος 40
- Πλάτος 50 - Πάχος 50 -Ύψος 25
- Πλάτος 50 - Πάχος 50 -Ύψος 40
- Πλάτος 60 - Πάχος 60 - Ύψος 25
- Πλάτος 60 - Πάχος 60 - Ύψος 40
- Πλάτος 70 - Πάχος 70 - Ύψος 40
- Πλάτος 80 - Πάχος 80 - Ύψος 40
ΖΥΜΩΤΗΡΙΟ ΖΥΜΗΣ GARBY 20LT
- Aνοξείδωτη κατασκευή με ανοξείδωτο γάντζο
- Ιδανικό για την παρασκευή Ζύμης ψωμιού και πίτσας
- Με 1 ταχύτητα μοτέρ και αθόρυβη λειτουργία
- Ο κάδος περιστρέφεται με τη φορά της ζύμης
- Κατάλληλο για σπίτια και εστιατόρια, πιτσαρίες
- Το μηχάνημα συμμορφώνεται με τους κανονισμούς CE για την υγιεινή και την ασφάλεια
ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑΔΑ
- Πλαστικό διακοσμητικό βιτρίνας με πρασινάδα
- Μέγεθος 75x10 εκατοστά
- Χρώμα Μαύρο
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΠΛΑΚΑ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ UNGER E130 LW
Πλάκα κρεατομηχανής E130 της Γερμανικής εταιρίας LW για UNGER System
- Από ανοξείδωτο ατσάλι για άριστη ποιότητα κοπής
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΔΙΧΤΥ ΡΟΛΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ/ΛΕΥΚΟ 3/12
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR