ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (152)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (187)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (228)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (57)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΠΙΡΟΥΝΑ DUE CIGNI FORCHETTONE INOX

54,00
Ανοξείδωτη πιρούνα της Ιταλικής σειράς Due Cigni στην κουζίνα σας. Design by FOX Knives
  • Λεπίδα: ανοξείδωτο ατσάλι 4116 X50CrMoV15
  • Σκληρότητα: HRC 55-57
  • Επίστρωση λεπίδας: σατέν
  • Λαβή: μαύρη POM
  • Πιρτσίνια: ανοξείδωτο ατσάλι
  • Συνολικό μήκος:  29 cm - 11.42"
Κατάλληλο για τοποθέτηση σε πλυντήριο πιάτων Κωδικός: 2C 780/29 Στην τιμή παρελαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΦΕΛΙΖΟΛ PT 70-24 125τμχ

7,50
Δισκάκια αφρώδους εξηλασμένης πολυστερίνης
  • Κατάλληλα για επαφή με κρέας, ψάρι, φρούτα, λαχανικά
  • Σε λευκό χρώμα
  • 180 X 135 X 24 mm
Συσκευασία: 125τμχ Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΑΚΟΝΟΠΕΤΡΑ

3,80
Ακονόπετρα μαχαιριών κατάλληλη για ακόνισμα Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΤΡΥΦΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΧΕΙΡΟΣ FISCHER

85,00
  • Εύκολη χρήση σαν σφραγίδα
  • Σπάει τις ίνες του κρέατος και το μαλακώνει
  • Ιδανικό για χρήση σε Super Market, εστιατόρια, κρεοπωλεία, catering
  • Χρώμα Λευκό
  • 51 Λεπίδες
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΖΑΜΠΟΝΟΜΗΧΑΝΗ ΠΛΑΓΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ESSEDUE MOD.300 ΓΙΓΑΣ

1.215,00
  • Ειδική βάση με διπλή μπάρα
  • Αυτόματος μηχανισμός για το ακόνισμα του μαχαιριού
  • Ρυθμιστής πάχους φέτας από 0-15mm
  • Μετάδοση κίνησης με οδοντωτούς ιμάντες
  • Μικροδιακόπτης που σταματά τη μηχανή όταν λύνουμε το μαχαίρι
  • Ιδανική για super market, καταστήματα αλλαντικών-τυροκομικών
  • Ιταλικής κατασκευής
 

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!