
SPECIAL OFFERS
ΨΥΧΟΜΕΝΗ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ SCHATTEN 32MR
- Κατασκευασμένη εξ' ολοκλήρου απο ανοξείδωτο ατσάλι
- 4Hp
- Aφαιρούμενο κοπτικό σύστημα (μπούκα-κοχλίας)
- Ενσωματωμένο και περιμμετρικά κολλημένο ταψί για την άριστη διατήρηση της ψύξης και την αποφυγή των μικροβίων
- Μαχαίρι – σίτα ανοξείδωτα
- Πλαστικό καπάκι ταψιού για προστασία του κρέατος απο βακτηρίδια
- Ιδανική για καταστήματα με περιορισμένο χώρο αφού συνδυάζει μεγάλη παραγωγικότητα σε μικρές διαστάσεις
ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (VACUUM) EUROMATIC CVE
Συσκευή Vacuum Ιταλικής κατασκευής EUROMATIC
Επαγγελματική συσκευή κενού αέρος(vacuum) της Ιταλικής εταιρείας EUROMATIC
Κατάλληλο για συσκευασία μεσαίου μικρού και μεγάλου όγκου προϊόντων
Ενδείκνυται για χρήση σε κρεοπωλεία, εστιατόρια, super market, ξενοδοχεία κλπ
- 3 προγράμματα vacuum
- 1 πρόγραμμα για μαρινάδα κρέατος
- Κατασκευή θαλάμου με στρογγυλεμένες γωνίες για εύκολο καθαρισμό
- Διπλός αισθητήρας για στεγανοποίηση υγρών και vacuum
- Μπάρα μεγάλου μήκους 6mm
- Λειτουργία καθαρισμού της αντλίας και επιπλέον λειτουργία κενού.
- Κουμπί έκτακτης ανάγκης για πρώιμη σφράγιση ή πλήρη παύση του μηχανήματος.
- Απαραίτητο για τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και κάθε επαγγελματική κουζίνα
ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ΙΝΟΧ SURBISA
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΣΠΑΓΚΟΣ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ ΜΑΥΡΟ/ΑΣΠΡΟ 140Μ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR