ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (152)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (187)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (228)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (57)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΛΑΞΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ 20-30kg

Tο μηχάνημα αφαιρεί τον αέρα από τον κάδο, το μαρινάρει και το τελικό προϊόν είναι η δημιουργία τρυφερού, ζουμερού κρέατος με γεύση από τα καρυκεύματα σε όλο το κομμάτι. Αυτό επιτυγχάνεται με το κενό αέρος που δημιουργείται, με αποτέλεσμα να ανοίγουν οι πόροι του κρέατος και να εισχωρεί η μαρινάδα. Ιδανική για μαρινάρισμα σε μπιφτέκια, κεμπάπ, μπριζόλες, λουκάνικα, γύρο κλπ. Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Εξ ολοκλήρου ανοξείδωτη κατασκευή της εταιρείας μας με πλήρη υποστήριξη
  • Ανοξείδωτος κάδος από παχύ έλασμα για την διατήρηση της ψύξης κατά την διαδικασία..
  • Με διαμορφωμένο χείλος στον κάδο για την εύκολη εισαγωγή των υγρών.
  • Διάφανο καπάκι για την παρακολούθηση της μάλαξης
  • Με ειδικό φίλτρο προστασίας της αντλίας κενού από μαρινάδες.
  • Αποσπώμενος κάδος για την αφαίρεση του μίγματος και τον εύκολο καθαρισμό του.
  • Η αλλαγή λαδιών της αντλίας κενού , γίνεται από εσάς όταν χρειαστεί.
  • Δυνατότητα περιστροφής κάδου : Προς μια φορά από 1 sec έως 60 min , προς την αντίθετη φορά από 1 sec έως 60 min
  • Ενδιάμεση παύση για ξεκούραση του σκευάσματος από 1 sec έως 10 min
  • Αυτόματη παύση της αντλίας κενού όταν ολοκληρωθεί η λειτουργία του κενού , στον κάδο μαριναρίσματος.
  • Ηχητική ειδοποίηση όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα που έχουμε επιλέξει
  • Mε όργανο ένδειξης της λειτουργίας κενού
  • Με γενικό διακόπτη τύπου EMERGENCY
Ζητήστε μας Προσφορά

ΦΟΡΜΑ CPET ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ (141) 22 Χ 4,5 ΒΑΘΟΣ

0,56
Φόρμες cpet πολλαπλών χρήσεων 22 Χ 4,5 βάθος
  • Κατάλληλα για χρήση:
    • Σε συμβατικό φούρνο έως +220°C
    • Σε μικροκύματα
    • Σε κατάψυξη έως –40°C
  • Συσκευασία Τροποποιημένης Ατμόσφαιρας (ΜΑΡ)
  • Πιστοποιημένης καταλληλότητας για επαφή με τρόφιμα
  • Κατάλληλα για απευθείας μαγείρεμα στο σκεύος
  • Στεγανοποιείται με φιλμ (μόνιμης συγκόλλησης ή easy open)
  • Ειδικά σκεύη για χρήση σε ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, εστιατόρια, super market
  • Ανακυκλώσιμα
  • Ποικιλία σχεδίων, διαστάσεων, χρήσεων
Κωδικός: 141 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΘΟΥΡΙ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ ΜΕ ΚΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΣΕΠΕΣ SW5030

25,00
Ποδιά Στηθούρι Λαιμού υφασμάτινη τσέπες και κρίκο
  • Ελληνική ραφή
  • Με οδηγό για να προσαρμόζεται στο ύψος που θέλετε
  • Από γερμανικό ύφασμα 65/35
  • Διαθέσιμο και σε διαφορετικούς χρωματισμούς
  • Μάκρος ποδιάς 87εκ
Κωδικός SW5030 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%  

ΜΑΧΑΙΡΙΑ GIESSER ROSTFREI ΣΕΤ 3ΤΜΧ

52,00
Μαχαίρια (Chef, γενικής χρήσης και λαχανικών) Giesser Rostfrei σε Ροζ χρώμα
  • Λάμες από άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι
  • Σκληρές και ανθεκτικές ίσιες λάμες
  • Εργονομικές, αντιολισθητικές λαβές σε ροζ χρώμα
  • Χώρα προέλευσης: Γερμανία
Κωδικός: 8456.18 Κωδικός: 8365.11 Κωδικός: 8315.10 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΖΑΜΠΟΝΟΜΗΧΑΝΗ AF300 ME IMANTA

Ζαμπονομηχανή με ιμάντα AF GR 300
  • Κατασκευασμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο
  • Ενσωματωμένο ακονιστήρι με ειδικό προφυλακτήρα που κρύβει τη λεπίδα του μαχαιριού
  • Μπουτόν on/off με ρελέ ασφαλείας
  • Ρυθμιστής πάχους φέτας 0-16mm
  • Διαστάσεις πλατώ 250χ210mm
  • Βάρος: 39kg
  • Ιδανικό για πιτσαρίες, εστιατόρια, super market, ξενοδοχεία
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!