ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (151)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (189)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (224)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (56)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ TC12 – TC22 DYNAMIC

550,00675,00
Κρεατομηχανή TC 12 - 22 DYNAMIC
  • Σταθερή και αθόρυβη κρεατομηχανή κατασκευασμένη εξ' ολοκλήρου από inox και γρανάζι από ανοξείδωτο ατσάλι
  • Ειδικά σχεδιασμένη να λειτουργεί με χοντρό και λεπτό μαχαίρι για να ικανοποιήσει τις υψηλές απαιτήσεις των chef
  • Με κινητήρα τεσσάρων πόλων, δύο στρογγυλές λεπίδες και τέσσερις λεπίδες, πάχος στρογγυλής λεπίδας: 8mm
  • Απλή και εύκολη αποσυναρμολόγηση, εύκολος καθαρισμός και επισκευή
Ιδανικό για κρεοπωλεία, σούπερ μάρκετ, ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering, εγκαταστάσεις μαζικής εστίασης. Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

ΚΟΦΤΗΣ ΤΥΡΙΟΥ “HANDEE”

165,00
Ο κόφτης τυριού «Handee» κόβει το τυρί γρήγορα, τακτοποιημένα και οικονομικά χωρίς θρυμματισμό ή σπατάλη. Κατασκευασμένο από ένα κομμάτι λευκής μελαμίνης για τρόφιμα, είναι πλήρως ανθεκτικό στη χημική δράση των τυριών. Είναι υγιεινό, ανθεκτικό και ασφαλές στη χρήση, με μέγεθος βάσης 33cm x 28cm. Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πλωτό σύρμα από ανοξείδωτο χάλυβα (60 cm) κόβει ομαλά όλα τα είδη τυριού και επιστρέφει στη θέση κοπής μετά από κάθε κοπή. Όταν δεν χρησιμοποιείται, η λαβή στεγάζεται σε σχισμές συγκράτησης, όπου το σύρμα διατηρείται ημι-τεταμένο και απαλλαγμένο από τσακίσματα. Τα καλώδια αντικατάστασης τοποθετούνται σε δευτερόλεπτα.
  • Για να καθαρίσετε, απλώς σκουπίστε με ένα βρεγμένο πανί
  • Συνοδεύεται από ένα πακέτο 12 συρμάτων αντικατάστασης
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΤΥΡΟΤΡΙΦΤΗΣ ΜΑΛΑΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ ΚΩΝΟΣ CGT

730,00
  • Τρίβει τέλεια όλα τα μαλακά τυριά και ημίσκληρα τυριά
  • Δέχεται 4 διαφορετικούς κώνους (ψιλό - μεσαίο - χοντρό και κώνο με μαχαίρι για μανιτάρια)
  • Πολύ υψηλή απόδοση κοπής τυριών
  • Κατάλληλο για Πιτσαρίες, Super Markets, εστιατόρια
Τύπος: CGT Το μηχάνημα συμμορφώνεται με τους κανονισμούς CE για την υγιεινή και την ασφάλεια Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΦΑΓΗΣ DICK 2006-18EK

21,50
Μαχαίρι σφαγής Dick 18 εκατοστών
  • Εργονομική αντιολισθητική λαβή σε μπλε χρώμα
  • Ανοξείδωτη ίσια λάμα 18 εκατοστών
  • Χώρα προέλευσης Γερμανία
Κωδικός: 2006-18EK Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF GIESSER 8280-20ΕΚ

58,00
Μαχαίρι chef Giesser Rostfrei 20 εκατοστών
  • Λάμα από άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι
  • Σκληρή και ανθεκτική ίσια λάμα
  • Εργονομική πλαστική λαβή (POM-Griff) σε μπλε χρώμα
  • Χώρα προέλευσης: Γερμανία
Κωδικός: 8280.20 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!