
SPECIAL OFFERS
ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΛΑΞΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ VT 38
Οι βαρέλες μάλαξης του κρέατος χρησιμοποιούνται για την τρυφεροποίηση και το μαρινάρισμα του κρέατος
- Εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη
- Επιδαπέδια με ρόδες για εύκολη μετακίνηση
- Τοποθετούμε το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά σε ένα περιστρεφόμενο κάδο, ρυθμίζουμε τις στροφές και τον χρόνο ώστε να επιτύχουμε το άριστο γευστικό αποτέλεσμα
- Με τη βοήθεια εσωτερικών πτερυγίων κατορθώνεται το μοίρασμα των μπαχαρικών σε όλη την ποσότητα του κρέατος
ΠΡΟΚΟΠΤΗΣ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ UNGER D114 “0” LW
ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF HAKUCHO GYOTO 21ΕΚ
Μαχαίρι Chef της Ιταλικής σειράς Due Cigni 21 εκατοστών
Design by FOX Knives
- Λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι 4119 nitro-B
- Σκληρότητα: HRC 55-57
- Επίστρωση λεπίδας: σατέν
- Λαβή: Ξύλο Ελιάς
- Πιρτσίνια: ανοξείδωτο ατσάλι
- Μήκος λεπίδας: 21 cm - 8.27"
- Συνολικό μήκος: 33.5 cm - 13.19"
- Πάχος λεπίδας: 2 mm - 0.08"
- Βάρος: 145 γρ
ΚΑΠΑΚΙ POLYCARBONATE 1/1 – 53×32,5cm
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΕΤΑΣ ICEL 3100-15ΕΚ
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΕΤΑΣ DICK 2348-21EK
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR