
SPECIAL OFFERS
ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF HAKUCHO GYOTO 21ΕΚ
Μαχαίρι Chef της Ιταλικής σειράς Due Cigni 21 εκατοστών
Design by FOX Knives
- Λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι 4119 nitro-B
- Σκληρότητα: HRC 55-57
- Επίστρωση λεπίδας: σατέν
- Λαβή: Ξύλο Ελιάς
- Πιρτσίνια: ανοξείδωτο ατσάλι
- Μήκος λεπίδας: 21 cm - 8.27"
- Συνολικό μήκος: 33.5 cm - 13.19"
- Πάχος λεπίδας: 2 mm - 0.08"
- Βάρος: 145 γρ
ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΜΕ ΠΙΕΤΕΣ
Προστατευτική υφασμάτινη μάσκα προσώπου από Γερμανικό ύφασμα 65/35
- Υψηλής ποιότητας βαμβάκι, δεν ξεχειλώνει
- Με πιέτες για σωστή εφαρμογή στο πρόσωπο
- Απαλή και άνετη, δεν προκαλεί δυσφορία
- Αδιάβροχη
- Είναι ιδανική για να προστατευθείτε από μικρόβια, σκόνη, γύρη, σωματίδια του αέρα, καυσαέρια
- Ιδανική για γυναίκες και για άντρες
- Κατάλληλη για καθημερινή χρήση
ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΦΕΛΙΖΟΛ PL25 174τμχ
Δισκάκια αφρώδους εξηλασμένης πολυστερίνης
- Κατάλληλα για επαφή με κρέας, ψάρι, φρούτα, λαχανικά
- Σε λευκό και μαύρο και κίτρινο χρώμα ανάλογα με τις ανάγκες σας
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
CHICKEN LOOPS (ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ) KOKKINO 8CM
ΓΑΛΟΤΣΑ ΛΕΥΚΗ ΓΟΝΑΤΟΣ DIKAMAR 002
Γαλότσα λευκή γόνατος-κνήμης Dikamar Pricebuster 002
- Ανθεκτική σε λίπη και βρωμιές
- Με ανατομικό πέλμα
- Με ειδική ραφή για να μπορεί να κοπεί στο ύψος της κνήμης
- Κατάλληλη για εργαστήρια τροφίμων/κρεάτων, σούπερ μάρκετ, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία κλπ
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR