
SPECIAL OFFERS
ΛΑΜΑ ΞΕΛΑΡΔΙΑΣΤΡΑΣ 554X20X1.0 (4τμχ)
ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΙΣΙΑ ΜΕ ΣΧΙΣΜΗ ΙΝΟΧ
ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΦΕΛΙΖΟΛ MT9 125τμχ
Δισκάκια αφρώδους εξηλασμένης πολυστερίνης
- Κατάλληλα για επαφή με κρέας, ψάρι, φρούτα, λαχανικά
- Σε λευκό και μαύρο ανάλογα με τις ανάγκες σας
- 270 Χ 170 Χ 45 mm
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF MORA 4171P 18EK
ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΥΤΗ ΓΙΑ ΣΩΛΗΝΑ ΓΥΡΟΥ Φ13
Ανοξείδωτη ή πλαστική μύτη για σωλήνα γύρου Φ13
- Διευκολύνει το στήσιμο απευθείας στο σωλήνα Φ13
- Κατάλληλο για κοκορέτσια, κοντοσούβλια
- Ανοξείδωτη μύτη ή πλαστική
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR