
SPECIAL OFFERS
ΣΑΤΗΡA ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ SICO 32EK
ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΗ SA TALL 80ΓΡ/100ΤΜΧ
Μηχανή παρασκευής για σουβλάκια
- Φόρμα για την παραγωγή τετράγωνων σουβλακίων τύπου καντίνας
- Γερή κατασκευή από πολυαιθυλένιο
- Παρασκευάζει 100 σουβλάκια των 80 γραμμαρίων
- Διαστάσεις / τεμάχιο: 2X2X18.5 cm
- Κατάλληλη για χρήση σε κρεοπωλεία, σουβλατζίδικα, super market
ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΔΑΡΣΙΜΑΤΟΣ MORA 7305-30EK
ΛΑΒΙΔΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΩΝ ΙΝΟΧ
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΚΑΛΑΜΙΑ ΜΠΑΜΠΟΥ ΛΑΒΗΣ 12ΕΚ 100τμχ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR