
SPECIAL OFFERS
ΠΟΛΥΚΟΠΤΙΚΟ DYNAMIC HLC-300
- Κόβει και τρίβει, τεμαχίζει τυριά, φρούτα, λαχανικά, σοκολάτα
- Διαθέτει μεγάλη ποικιλία από ανοξείδωτους δίσκους
- Κατασκευασμένο από ειδικό ανθεκτικό κράμα αλουμινίου
- Αφαιρούμενο καπάκι για εύκολο καθάρισμα
- Ιδανικό για εστιατόρια, ξενοδοχεία και βιοτεχνίες τροφίμων
- 3 δίσκους κοπής για τρίψιμο: 3mm • 5mm • 7mm
- 2 δίσκους κοπής για κοπή σε φέτες: 3mm • 5mm

ΠΛΑΚΑ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ UNGER D114 FAPATOOLS
Πλάκα κρεατομηχανής Ιταλικής κατασκευής D114 για σύστημα UNGER
- Από ανοξείδωτο ατσάλι για άριστη ποιότητα κοπής
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΑΠΟΦΛΟΙΩΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ GARBY 15KG
Ιδανικός για το πλύσιμο και καθαρισμό πατατών
- Εξ ολοκλήρου ανοξείδωτη κατασκευή (18/10)
- Διάφανο πλαστικό καπάκι για τον έλεγχο της διαδικασίας
- Διακόπτη ασφαλείας στο καπάκι του για το άμεσο σταμάτημα της λειτουργίας
- 1 ταχύτητα
- Διακόπτη τύπου Button On/Off
- Διακόπτη έκτακτης ανάγκης για άμεσο σταμάτημα
- Χρονοδιακόπτης διάρκειας 5 λεπτών
- Είσοδος παροχής νερού
- Σωλήνας εξόδου φλούδας
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΚΔΟΡΑΣ DICK 2369.21
ΒΑΣΗ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟΥ ΧΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΩΝ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΑ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR