
SPECIAL OFFERS
ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (VACUUM) LA MINERVA DERBY-410
Συσκευή Vacuum DERBY-410 της κορυφαίας Ιταλικής εταιρείας La Minerva
Επαγγελματική συσκευή κενού αέρος(vacuum) από τη σειρά EASY LINE της Ιταλικής εταιρείας OMEGA GROUP
Κατάλληλο για συσκευασία μεσαίου μικρού και μεγάλου όγκου προϊόντων
Ενδείκνυται για χρήση σε κρεοπωλεία, εστιατόρια, super market κλπ
- Εξολοκλήρου ανοξείδωτη κατασκευή
- Ανθεκτικό πομπέ καπάκι από διάφανο ακρυλικό υλικό, με σύστημα μπλοκαρίσματος
- Βίδα στεγανοποίησης στο έμβολο, εύκολη αφαίρεση για καθάρισμα
- Έλεγχος χαμηλής τάσης (24 V)
- 10 προγράμματα εργασίας
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΧΑΡΤΙ ΔΙΣΚΟΥ – PEACH PAPER ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 5kg
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΕΤΑΣ ICEL 3100-18ΕΚ
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΕΤΑΣ ΓΥΡΙΣΤΟ GIESSER 2005-20ΕΚ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR