
SPECIAL OFFERS
ΜΑΧΑΙΡΙΑ GIESSER PREMIUMCUT ΣΕΤ 2ΤΜΧ 1988 2 rd
ΦΟΡΜΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣ ΣΧΗΜΑ ΑΣΤΕΡΙ-ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ-ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ-ΟΒΑΛ
Φορμαριστικά μπιφτεκιών χειρός
- Κατασκευασμένα από πολυαιθυλένιο
- Φορμάρουν μπιφτέκια διαμέτρου 10 και 12 εκατοστών με μεγάλη ευκολία
- Ιδανικά για κρεοπωλεία, εστιατόρια, ψησταριές και fast foods
- Σε σχήμα Αστέρι 10εκ
- Σε σχήμα Τετράγωνο 12εκ
- Σε σχήμα Τετράγωνο 12εκ με τετράγωνο στη μέση για δημιουργία κενού στο παρασκεύασμα
- Σε σχήμα Στρόγγυλο 8εκ με μπίλια στη μέση για δημιουργία κενού στο παρασκεύασμα
- Σε σχήμα Στρόγγυλο 10εκ με μπίλια στη μέση για δημιουργία κενού στο παρασκεύασμα
- Σε σχήμα Οβάλ 7χ13,5εκ
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΣΕ ΡΟΛΟ SANITAS 80Χ110cm
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΓΕΜΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΤΟ ESF-25
Κάθετο ηλεκτρικό γεμιστικό για λουκάνικα DYMAMIC
- Hλεκτρικό γεμιστικό για λουκάνικα κάθετο με 4 χωνιά SUS 304 σε διαφορετικά μεγέθη (10-20-30-35mm)
- Το ηλεκτρικό γεμιστικό για λουκάνικα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επαγγελματικούς ή οικιακούς σκοπούς
- Κατασκευή ανοξείδωτη SUS201 για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
- Αποσπώμενα όλα τα μέρη για να καθαρίζονται εύκολα
- Αργή και γρήγορη ταχύτητα. Mοτέρ χαλκού
- Εξ 'ολοκλήρου ανοξείδωτη κατασκευή
- Ρυθμιστής ταχύτητας
- Κίνηση με πεντάλ
- Ιδανικό για κρεοπωλεία και μονάδες επεξεργασίας κρέατος
ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΕΤ 6 ΤΜΧ 1896 ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΚΑΣΕΤΙΝΑ
Μαχαίρια κοπής κρέατος σετ 6 τεμαχίων σε πολυτελή θήκη, της Ιταλικής σειράς Due Cigni
Design by FOX Knives
- Λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι 4116 X50CrMoV15
- Σκληρότητα: HRC 55-57
- Επίστρωση λεπίδας: σατέν
- Λαβή: μαύρη POM
- Πιρτσίνια: ανοξείδωτο ατσάλι
- Μήκος λεπίδας: 10.5 cm - 4.13"
- Συνολικό μήκος: 22 cm - 8.66"
- Πάχος λεπίδας: 2 mm - 0.08"
- Βάρος: 60 γρ
ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΛΑΞΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ VT 2D
Οι βαρέλες μάλαξης του κρέατος χρησιμοποιούνται για την τρυφεροποίηση και το μαρινάρισμα του κρέατος
- Εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη
- Επιτραπέζια
- Τοποθετούμε το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά σε ένα περιστρεφόμενο κάδο, ρυθμίζουμε τις στροφές και τον χρόνο ώστε να επιτύχουμε το άριστο γευστικό αποτέλεσμα
- Με τη βοήθεια εσωτερικών πτερυγίων κατορθώνεται το μοίρασμα των μπαχαρικών σε όλη την ποσότητα του κρέατος
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR