
SPECIAL OFFERS
ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΠΑΝΙ ΔΙΣΚΟΥ (MEATPAD) 35Χ40 KΟΚΚΙΝΟ ΚΙΒΩΤΙΟ/5kg
Πανί δίσκου απορροφητικό
- Απορροφά την υγρασία που χάνει το κρέας κατά τη παραμονή στο δίσκο
- Βοηθάει να αναπνέει το κρέας και να μην αλλοιώνεται το χρώμα
- Διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά καταλληλότητας για επαφή με τρόφιμα
- Κατάλληλο για κρεοπωλεία, super market, εστιατόρια
- Διατίθεται σε χρώμα κόκκινο
ΔΙΣΚΟΙ-ΤΑΨΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΜΑΥΡΑ PMMA – (A3 44x22cm)
Δίσκοι και ταψιά βιτρίνας μαύρα A3
- Δίσκοι και ταψιά PMMA κατασκευασμένα από ανθεκτικό υλικό κατάλληλα για τρόφιμα
- Εντυπωσιακή, γυαλιστερή εμφάνιση
- Κατάλληλα για κρέας, αλλαντικά και τυροκομικά
- Σε 3 διαφορετικά βάθη για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στην βιτρίνα σας
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΡΙΟΝΩΤΟ ICEL 3198.30EK
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΚΟΝΙΣΤIKO NIREY-ΚΕ 500
Ηλεκτρικό ακονιστικό Nirey
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
- Οδηγοί γωνίας για μαχαίρια με λεπτές άκρες (Οδηγός γωνίας 1) και μαχαίρια με χοντρές άκρες (Οδηγός γωνίας 2).
- Ειδικά μεταλλικά καλύμματα που μειώνουν την πιθανότητα να κοπεί ο ιμάντας που ακονίζει τα μαχαίρια.
- Είναι εύκολο να τραβήξετε και να καθαρίσετε τα υπολείμματα ρινισμάτων.
- Ο διακόπτης στο μπροστινό μέρος του μηχανήματος αποτρέπει τη ροή υγρών ή νερών στο εσωτερικό του μηχανήματος.
- Η βίδα χειρός στο επάνω κάλυμμα διευκολύνει την αφαίρεση του επάνω καλύμματος.
- Ολόκληρο το μαχαίρι από τη λαβή έως την μύτη μπορεί να ακονιστεί.
- Χρησιμοποιεί τους ίδιους ιμάντες με το KE-280 και KE-3000.
- Απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία μάγειρα, κρεοπώλη που θέλει επαγγελματικό ακόνισμα.

ΚΑΠΑΚΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜ ΙΝΟΧ 1/6
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR