ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (154)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (151)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (184)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (224)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (56)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (7)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ EVO 32 LA MINERVA

1.800,00
Μηχάνημα κατάλληλο για κρεοπωλεία, σούπερ μάρκετ, κέντρα επεξεργασίας κρέατος, βιομηχανία τροφοδοσίας. Ανθεκτικό, αξιόπιστο, συμπαγές, εύκολο στον καθαρισμό.
  • Κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι
  • Αφαιρούμενη χοάνη από ανοξείδωτο ατσάλι
  • Εσωτερική κεφαλή, σαλίγκαρος, δακτύλιος ασφάλισης από ανοξείδωτο ατσάλι
  • 1 αυτορυθμιζόμενη πλάκα και 1 μαχαίρι από ανοξείδωτο ατσάλι
  • Ξεκινήστε, σταματήστε και αναστρέψτε με το σύστημα NVR
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΜΑΣΙΦ

  • Ελληνικής κατασκευής
  • Στιβαρή και ανθεκτική κατασκευή
  • Κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα
  • Κατάλληλο για κρεοπωλεία, super market, εργαστήρια κρεάτων
Σε διάφορες διαστάσεις:
  • Πλάτος 60 - Πάχος 80 - Ύψος 90
  • Πλάτος 70 - Πάχος 80 -Ύψος 90
  • Πλάτος 80 - Πάχος 80 - Ύψος 90
  • Πλάτος 90 - Πάχος 80 - Ύψος 90
  • Πλάτος 100 - Πάχος 80 - Ύψος 90
Ζητείστε Προσφορά

ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ/ΚΟΥΖΙΝΑΣ 5LT

28,00
Kαθαριστικό Απολυμαντικό κουζίνας και πατώματος Cif 2 σε 1 
  • Κατάλληλο για χώρους επεξεργασίας τροφίμων
  • Αποτελεσματικό ενάντια σε μικροοργανισμούς
  • Με έγκριση από τον Εθνικο Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ)
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 6%

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF MORA 4171P 18EK

30,00
Μαχαίρι Chef Frost Mora 18 εκατοστών
  • Λαβή με προστασία κατά της ολίσθησης σε μαύρο χρώμα
  • Ανοξείδωτη  λάμα, ιδιαιτέρως κοφτερή
  • Χώρα προέλευσης: Σουηδία
Κωδικός: 4171P-18 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΣΕΣΟΥΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

8,2014,30
Σέσουλα αλουμινίου
  • Κατάλληλη για σερβίρισμα
  • Διαστάσεις 31cm 680gr και 38cm 1650gr
  • Ιδανική για πάγο, ζάχαρη, καφέ, αλεύρι, ρύζι, όσπρια, δημητριακά, ξηρούς καρπούς κλπ
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!