ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (151)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (189)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (224)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (56)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΔΙΧΤΥ ΡΟΛΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟ 3/14

15,00
  • Από ελαστικό νήμα, κατάλληλο για όλα τα παρασκευάσματα
  • Metal detected
Διαστάσεις: 3/14 Συσκευασία: 1ρολό/50μέτρα Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ FACEM TC12 INOX

Κρεατομηχανή Facem TC 12
  • Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι
  • Ταψί από ανοξείδωτο ατσάλι
  • Ταχύτητα περιστροφής (στον σαλίγκαρο) 160 στρ./λεπτό
  • Παραγωγή 60 κιλά την ώρα
  • Ιδανική για δουλειές παντός είδους
Δέχεται εξτρά εξάρτημα χωνί για λουκάνικα και εξάρτημα για σάλτσα Ζητήστε μας Προσφορά

ΣΦΥΡΑΚΙ ΚΡΕΑΤΟΣ ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ WESTMARK 450gr

40,00
  • Πολύ σταθερή και βαριά κατασκευή 450gr
  • Δύο διαφορετικές επιφάνειες για μαλάκωμα κρέατος και προετοιμασία μπριζόλας
  • Χυτό αλουμίνιο υψηλής ποιότητας
  • Λάμες από ανοξείδωτο ατσάλι
κωδικός: 6220 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΠΛΑΚΑ ΚΟΠΗΣ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟ

Πλάκα κοπής πολυαιθυλενίου
  • Πλάκα κοπής πολυαιθυλενίου κατάλληλη για όλων των ειδών τα τρόφιμα (κρέας, ψάρια, λαχανικά, φρούτα κλπ)
  • Δυνατότητα επιλογής χρώματος και πάχους
Ζητείστε προσφορά

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!