
SPECIAL OFFERS
ΣΑΚΟΥΛΕΣ VACUUM ΛΕΙΕΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ BBQ 100TMX
ΤΥΡΟΤΡΙΦΤΗΣ ΚΩΝΟΣ-ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ FAMA
Τυροτρίφτης κώνος-κύλινδρος 1hp για μαλακά και σκληρά τυριά
- Συνδυάζει τις δυνατότητες δύο τυροτριφτών: με κώνο και με κύλινδρο
- Το μηχάνημα είναι σχεδιασμένο για το τρίψιμο παντός είδους μαλακών και σκληρών τυριών
- Ιδανικό για πιτσαρίες, mini market και super market
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΔΙΧΤΥ ΡΟΛΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΛΕΥΚΟ Β7/04 (ΚΟΜΠΟΣ)
ΖΥΓΑΡΙΑ ΕΤΙΚΕΤΑΣ DIGI RM-5800EV 12.1″
Ηλεκτρονικός ζυγός λιανικών πωλήσεων τεχνολογίας PC Based με εκτύπωση ετικέτας και χαρτοταινίας με οθόνη χειριστή και πελάτη 12.1″.
- Ζυγιστική ικανότητα με διπλή υποδιαίρεση: 15kg με υποδιαίρεση 2/5g ή 30kg με υποδιαίρεση 5/10g (οριζόμενη κατά την παραγγελία).
- Λειτουργικό σύστημα: LINUX.
- Eπεξεργαστής: AIOT-BT01, onboard Intel J1900 Processor 2.0GHz.
- Μνήμη συστήματος: 4G DDR3L.
- Αποθηκευτικός χώρος: 32GB (Προαιρετικά 120G SSD)..
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR