ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (152)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (187)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (228)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (57)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΣΝΙΤΣΕΛΟΜΗΧΑΝΗ KOFMA

Τρυφεροποιητής κρέατος KOFMA
  • Έχει 72 ανοξείδωτες λεπίδες με 1080 άκρες σε 2 ρολέζες
  • Με μαγνητικό διακόπτη ασφαλείας στο καπάκι
  • Διακόπτης με θέση όπισθεν για να ξεφρακάρετε το κρέας
  • Μετάδοση κίνησης με γρανάζι από ανοξείδωτο ατσάλι και αλουμίνιο
  • Ισχυρός κινητήρας με ανεξάρτητο μειωτήρα 2 κατευθύνσεων
  • Γρήγορη και εύκολη αποσυναρμολόγηση για γρήγορο καθαρισμό και απολύμανση
  • Κατάλληλο για χρήση σε κρεοπωλεία, εργαστήρια κρεάτων, μονάδες εστίασης, catering, ξενοδοχεία, εστιατόρια
  • Ισχύς HP: 0,5
  • Μήκος:  370 mm
  • Βάθος:  575 mm
  • Ύψος:  480 mm
  • Στροφές Κινητήρα:  38rpm
  • Τάση:  230 V
Ζητήστε Προσφορά

ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 29Χ200Μ SANITAS

7,00
Μεμβράνη τροφίμων κατάλληλη για επαφή με τρόφιμα
  • Ιδιαίτερα ανθεκτική
  • Δεν θαμπώνει
  • Κατάλληλη για συσκευασία φρούτων, λαχανικών, κρέατος
  • Ενδείκνυται για επαγγελματική και οικιακή χρήση
Συσκευασία: 1 ρολό 29X200m Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

ΖΥΜΩΤΗΡΙΟ ΚΡΕΑΤΩΝ LA MINERVA C/E MM30 LIT

2.700,00
Μίξερ κρέατος 30 λίτρων Γρήγορη και εύκολη ανάμιξη κρέατος, μπαχαρικών και άλλων συστατικών για την παραγωγή ενός ομοιόμορφου μείγματος για λουκάνικα, χάμπουργκερ, κεφτεδάκια κλπ
  • Εξ'ολοκλήρου ανοξείδωτη κατασκευή(Σώμα,κάδος,λεπίδες)
  • Αεριζόμενος κινητήρας για ασταμάτητη χρήση
  • Αναστρέψιμος κάδος για εύκολο άδειασμα
  • Αποσπώμενες λεπίδες για εύκολο καθάρισμα
  • Διακόπτης ανάστροφης λειτουργίας
  • Με εμπρόσθια και οπίσθια κίνηση
  • Κατάλληλο για εργαστήρια επεξεργασίας κρέατος, εργοστάσια αλλαντικών, σούπερ μάρκετ, υπεραγορές κλπ
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΣΑΤΗΡA ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ SICO 30EK

44,00
Ανοξείδωτη σατήρα κρεοπωλείου Sico
  • Εργονομική λαβή από πολυαιθυλένιο 30 εκατοστών
  • Χρώμα κόκκινο ή μαύρο
  • Χώρα προέλευσης: Πορτογαλία
Κωδικός: 323.3750.30 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΠΟΔΙΑ FORDOX

12,00
  • Αδιάβροχη
  • 80% PVC - 20% Πολυεστέρας με ύφασμα
  • Διαθέσιμη σε λευκό και μαύρο χρώμα
  • Ρυθμιζόμενος λαιμός και λάστιχο στη μέση για καλύτερη εφαρμογή
  • Ελαφριά και υψηλής αντοχής
  • Κατάλληλη για χρήση σε βιομηχανίες τροφίμων
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!