
SPECIAL OFFERS
ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΡΝΙΩΝ
ΠΟΛΥΚΟΠΤΙΚΟ VC65MS
Πολυκοπτικό μηχάνημα VC65MS
Το VC65MS έχει σχεδιαστεί για να τρίβει και να τεμαχίζει όλους τους τύπους, φρούτων, λαχανικών και τυριών.
- Διαθέτει μεγάλη ποικιλία από ανοξείδωτους δίσκους.
- Κατασκευασμένο από ειδικό ανθεκτικό κράμα αλουμινίου με αφαιρούμενο καπάκι για εύκολο καθάρισμα.
- Με στιβαρό σχεδιασμό, ανθεκτικό στη σκουριά και είναι ιδανικό για εστιατόρια, καφετέριες, βιοτεχνίες επεξεργασίας τροφίμων, catering κ.α.
- Περιλαμβάνει 5 δίσκους: δύο για κοπή σε φέτες (2, 4mm) και τρεις για τρίψιμο (3, 4.5, 7mm).
ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΦΑΓΗΣ ICEL 3139-18EK
ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΖΥΓΟΣ ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΣ NΤW
NTW Ζυγός πλάστιγγα Μπαταρίας - Ρεύματος
Η νέα σειρά ζυγών δαπέδου NTW SERIES μπαταρίας - ρεύματος, με ενδείκτη εσωτερικού/εξωτερικού χώρου και ανακλινόμενη κεφαλή για εύκολη ανάγνωση. Οθόνη LCD με μεγάλα ψηφία 52mm και με οπίσθιο φωτισμό (backlight). Ενσωματωμένο πρόγραμμα για έλεγχο ζυγιζομένων, ζύγιση ζώων και κλείδωμα πληκτρολογίου. Μετασχηματιστής AC ή μπαταρία. Κάλυμμα ABS plastic. Εύκολη στην χρήση με παραμετροποίηση του μενού. Υποστηρίζει συνδεσιμότητα RS-232, μπορεί να συνδεθεί σε υπολογιστή, εκτυπωτή LP-50 ή μίνι εκτυπωτή, καθώς και αναλογική έξοδο (4V-20mA / 0-1 OV) και Bluetooth. Έγκριση OIML (DK0199.165). Εβδομήντα (70 ώρες) συνεχόμενης λειτουργίας χωρίς Backlight. Ιδανική για παραλαβές, αποθήκες, βιοτεχνιές, συσκευαστήρια, κρεοπωλεία, super market. κ.α.
Ιδανική για ιχθυοκαλλιέργειες, τυροκομία, κρεοπωλεία κ.α.
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΙΣΙΟ GIESSER 3055f-18ΕΚ
Μαχαίρι φιλεταρίσματος ίσιο Giesser Rostfrei 18 εκατοστά
- Λάμα από άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι
- Σκληρή και ανθεκτική ίσια λάμα
- Ευέλικτη λεπίδα
- Αιχμηρό σχήμα
- Για φιλέτα και κοπή
- Για φιλέτο ψαριού και λεπτές φέτες κρέατος
- Εργονομική και αντιολισθητική πλαστική λαβή
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR