
SPECIAL OFFERS
ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ 12CM
ΣΑΚΟΥΛΕΣ VACUUM ΛΕΙΕΣ ΔΙΑΦΑΝΕΣ 100ΤΜΧ
Σακούλες vacuum λείες 1ooτμχ
- Ατύπωτες σακούλες πολυαμυδίου-πολυαιθυλενίου (PA/PE)
- Κατάλληλες για συσκευασία σε κενό αέρος
- Διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις
- Μπορεί να γίνει ειδική παραγγελία στη διάσταση που σας βολεύει
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ INOX DOUBLE CUT LW
Μαχαίρι κρεατομηχανής διπλής κοπής της Γερμανικής εταιρείας LW
- Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι για μέγιστη απόδοση και αντοχή
- Διπλής κοπής
- Σύστημα: Unger
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΕΤΑΣ ICEL 3100-24ΕΚ
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΓΑΝΤΖΑΚΙ ΙΝΟΧ ΤΥΠΟΥ S 120Χ5
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR