ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (152)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (187)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (228)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (57)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΠΕΤΡΑ ΑΚΟΝΙΣΜΑΤΟΣ 9970 S ΓΚΡΙ

24,00
  • Κατασκευασμένο από καρβίδιο του πυριτίου
  • 2 πλευρές ακονίσματος με κόκκο 120 και κόκκο 320
  • Μήκος πέτρας 20cm
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΓΑΝΤΖΑΚΙ ΙΝΟΧ ΤΥΠΟΥ S 200Χ9

2,50
Γαντζάκι κρεοπωλείου 200Χ9
  • Ανοξείδωτα κατάλληλα για κρέας
  • Σε διάφορες διαστάσεις
  • Κατάλληλα για κρεοπωλεία, super market ή άλλες χρήσεις
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΠΡΟΚΟΠΤΗΣ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ UNGER B98 “0” SALVINOX

36,50
Προκόπτης κρεατομηχανής Ιταλικής κατασκευής Β98 "0" για σύστημα UNGER
  • Από ανοξείδωτο ατσάλι για άριστη ποιότητα κοπής
  • Συνδυάζεται με πλάκα και μαχαίρι κρεατομηχανής Β98
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΣΚΕΥΟΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ READY 2 COOK 1920ML 50ΤΜΧ

24,00
Καπάκι για σκεύος αλουμινίου R2C 1920ML Συσκευασία 50τμχ Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΤΡΥΦΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΧΕΙΡΟΣ FISCHER

85,00
  • Εύκολη χρήση σαν σφραγίδα
  • Σπάει τις ίνες του κρέατος και το μαλακώνει
  • Ιδανικό για χρήση σε Super Market, εστιατόρια, κρεοπωλεία, catering
  • Χρώμα Λευκό
  • 51 Λεπίδες
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!