
SPECIAL OFFERS
ΔΙΧΤΥ ΡΟΛΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ/ΛΕΥΚΟ 3/16
ΣΠΑΓΚΟΣ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ ΛΕΥΚΟΣ
Βαμβακεροί σπάγκοι από 100% παρθένο βαμβάκι
- Χρησιμοποιούνται για αμπαλάζ, συσκευασία και για το δέσιμο ψητών (αρνί, κατσίκι, κοτόπουλο, κτλ.) πάνω στην σούβλα, σε ψησταριές, στην κουζίνα, κτλ
- Η 100% φυτική προέλευση του υλικού το κάνει ιδανικό για να έρχεται σε επαφή με τα τρόφιμα κατά την διάρκεια του ψησίματος και του μαγειρέματος, γιατί δεν αφήνει υπολείμματα και δεν είναι τοξικό
ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΔΑΡΣΙΜΑΤΟΣ MORA 7305-30EK
ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΦΕΛΙΖΟΛ PL5 270τμχ
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΘΟΥΡΙ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ ΜΕ ΚΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΣΕΠΕΣ SW5030
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR