
SPECIAL OFFERS
ΜΠΛΕΝΤΕΡ TIGER GB-A100
- Επαγγελματικό μπλέντερ της επιτυχημένης σειράς TIGER με θωράκιση για αθόρυβη λειτουργία και εξαιρετική απόδοση.
- Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παγωτομηχανή, μηχανή milkshake, μηχανή smoothie και παγοθραύστης.
- Ως μπλέντερ, μπορεί να αναμειγνύει διάφορα λαχανικά, φρούτα, ξηρούς καρπούς και δημητριακά, να εξάγει γρήγορα βιταμίνες από αυτά τα συστατικά και να τα ομογενοποιεί.
- Δυνατότητα επιλογής 7 διαφορετικών προγραμμάτων.
- Ισχυρός κινητήρας βαρέως τύπου, αεριζόμενος.
- Με διάφανη πολυκαρβονική κανάτα 2lt BPA-Freeμε δοσομετρητή σε ml /oz/φλυτζάνια.
- Ανοξείδωτο κόμπλερ και μαχαίρια Japan 6 σημείων.
- Επιλογή 'manual' για αυξομείωση ταχύτητας και χρόνου μέσω του περιστροφικού επιλογέα.
- Εύκολο στην χρήση και εύκολος καθαρισμός με τον διακόπτη 'PULSE'.
- Περιλαμβάνει τάμπερ για βελτιωμένη ανάδευση και επεξεργασία.
- Προγράμματα: 1. Χυμοί 2. Smoothies 3. Θρυμματισμός πάγου 4. Σούπες 5. Πολτοποίηση 6. Σάλτσες 7. Χειροκίνητη λειτουργία

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ UV-C
Συσκευή αποστείρωσης χώρου και αντικειμένων με λάμπα UV /C Ρεύματος
Οι λαμπτήρες UV-C χρησιμοποιούνται για να σκοτώσουν βακτήρια (escherichia coli, staphylococcus aureus κ.α.),
μικροβακτήρια, ιούς (πχ. κορονοϊός), χλαμύδια, μύκητες (candida albicans) κλπ.
Χρησιμοποιούνται για την απολύμανση επιφανειών, νερού και αέρα. Ποσοστό απολύμανσης 99%-99,9%
Η συσκευή UV είναι κατάλληλη για αποστείρωση, απολύμανση, απομάκρυνση ακάρεων και εν γένει καθαρισμό του αέρα σε χώρο έως 60m2.
Οι υπεριώδεις ακτίνες UV-C δρουν στο DNA των μικροοργανισμών, καταστρέφοντας τη δομή τους και εμποδίζοντας την αναπαραγωγή τους.
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
ΚΑΛΑΜΙΑ ΜΠΑΜΠΟΥ ΛΑΒΗΣ 24ΕΚ 100ΤΜΧ
ΜΑΣΑΤΙ DICK MULTICUT
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR