
SPECIAL OFFERS
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΚΟΝΙΣΤΙΚΟ NIREY KE-198
ΣΩΛΗΝΑΣ ΓΥΡΟΥ ΧΑΡΤΙΝΟΣ 40ΕΚ Φ22
ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ INOX SALVΙΝΟΧ Β98
Μαχαίρι κρεατομηχανής της Ιταλικής εταιρίας Lame Italia
- Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι για μέγιστη απόδοση και αντοχή
- Με 1 αφαλό
- Σύστημα: Unger (διπλά μαχαίρια με προκόπτη)
ΖΑΜΠΟΝΟΜΗΧΑΝΗ LA MINERVA GLT300
Ζαμπονομηχανή πλάγιας κοπής με τεφλόν της κορυφαίας Ιταλικής εταιρείας La Minerva
- Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο κράμα αλουμινίου
- Ειδική αντι-κολλητική επικάλυψη τεφλόν για τέλεια κοπή μαλακών τυριών
- Μετάδοση κίνησης με οδοντωτούς ιμάντες
- Ενσωματωμένη ξύστρα
- Ρυθμιστής πάχους φέτας
- Αυτόματος μηχανισμός για το ακόνισμα του μαχαιριού
ΣΑΚΟΥΛΕΣ VACUUM ΛΕΙΕΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ BBQ 100TMX
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR