
SPECIAL OFFERS
ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΜΑΣΙΦ
- Ελληνικής κατασκευής
- Στιβαρή και ανθεκτική κατασκευή
- Κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα
- Κατάλληλο για κρεοπωλεία, super market, εργαστήρια κρεάτων
- Πλάτος 60 - Πάχος 80 - Ύψος 90
- Πλάτος 70 - Πάχος 80 -Ύψος 90
- Πλάτος 80 - Πάχος 80 - Ύψος 90
- Πλάτος 90 - Πάχος 80 - Ύψος 90
- Πλάτος 100 - Πάχος 80 - Ύψος 90
ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΗΣ / ΓΥΡΟΥ JR 3160.40ΕΚ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ 36ΤΜΧ
Απολυμαντικό - Αντιβακτηριδιακό - Καθαρίζει όλες τις επιφάνειες
- Υγρά μαντηλάκια καθαρισμού επιφανειών
- Ιδανικό για απολύμανση σε ιατρεία, χώρους εστίασης, πάγκους, συσκευές, έπιπλα
- Κατάλληλο για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους
- Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα
ΦΟΥΡΝΟΣ ΚΑΠΝΗΣΤΗΡΙ YXL DYNAMIC
Καπνιστήρι - ειδικός φούρνος 70lt
Ο ειδικός φούρνος-καπνιστήρι 'Food Smoker΄μπορεί να ολοκληρώσει δύο εργασίες ταυτόχρονα: μπορεί να προετοιμάσει το κρέας για μακρά συντήρηση αλλά και να του δώσει μια μοναδική γεύση σύμφωνα με τα συστατικά και την επεξεργασία του.
Το καπνιστό φαγητό έχει ωραίο χρώμα και γεύση και αυτή η μέθοδος αντικαθιστά πλήρως την παραδοσιακή μέθοδο καπνίσματος.
Η αντιοξειδωτική κατασκευή του φούρνου ανοξείδωτου 201 εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
Ο σωλήνας θέρμανσης από ανοξείδωτο ατσάλι παρέχει πιο γρήγορη θέρμανση.
Η καμπίνα είναι μονωμένη για να αποτρέπει την απαγωγή θερμότητας.
Ο σωλήνας εξάτμισης καπνού βρίσκεται στο πάνω μέρος του μηχανήματος.
Όταν ανοίγει, ο ατμός και ο καπνός μπορούν να διαφύγουν.
Κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι με ρυθμιζόμενη θερμοκρασία και χρονοδιακόπτη.
Ιδανικό για καπνιστά λουκάνικα, κρεας, ψάρια κ.α.
Απαραίτητο για τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και κάθε επαγγελματική κουζίνα.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΖΥΓΑΡΙΑ RONGTA RLS 1000D/1100D
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR