
SPECIAL OFFERS
ΒΑΣΗ ΚΟΠΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ 50cmΧ1500m
Βάση κοπής μεμβράνης για πλάτος μεμβράνης μέχρι 50cm και έως 1500m, σχεδιασμένες για την τύλιξη προϊόντων, όπως φρέσκο ή κατεψυγμένο κρέας, τυριά, σάντουιτς, λαχανικά, έτοιμο φαγητό κ.λ.π
- Με μετακινούμενο μαχαιράκι
- Εξ' ολοκλήρου ανοξείδωτο
- Για μεμβράνη πλάτους έως 50cm και μήκος 1100m μέχρι 1500m
- Διάσταση βάσης: 56cm (μήκος)
- Ελαφριά
- Τοποθετούνται και μεταφέρονται πανεύκολα σε οποιονδήποτε πάγκο εργασίας
AYTOMATH ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑΤΟΣ LAMINERVA
Η αυτόματη μηχανή παναρίσματος είναι ιδανική για μαζικό πανάρισμα χάμπουργκερ, κεφτεδάκια, κοτομπουκιές, ψάρι σε διάφορα σχήματα και βάρη φτιαγμένα με διαφορετικά υλικά.
Μπορεί να συνδυαστεί με την αυτόματη μπιφτεκομηχανή χάμπουργκερ και κεφτέ, για παραγωγικότητα έως και 3000 τμχ/ώρα. Οι μηχανές αποσυναρμολογούνται εύκολα για
καθαρισμό και συντήρηση όλων των εξαρτημάτων από τους χειριστές., για μέγιστη υγιεινή και ασφάλεια.
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:
• Κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα
• Μεταβλητό πλάτος της ταινίας μεταφοράς
• Γρήγορη σύζευξη με μηχανές αυτόματης μορφοποίησης
• Inverter για αντίστροφη κίνηση για αποφόρτιση υπολειπόμενου ψωμιού
• Σταθερή ή μεταβλητή ταχύτητα
• Ανεμιστήρας για αφαίρεση υπερβολικής ζύμης (μόνο BB 150T
• Κατόπιν παραγγελίας: Τροχοφόρο τραπέζι από ανοξείδωτο χάλυβα για σύνδεση σε σειρά με το C/E SMART - C/E H 653(R) -C/E H MAX - C/E HF
-Μοντέλο BB-150 Επιτραπέζιο
-Μοντέλο BB-150T Επιδαπέδιο
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΡΙΟΝΩΤΟ ICEL 3198.30EK
ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΥΡΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ SOLINGEN SEMI FLEX 50cm
ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ VICTORINOX 6601-12ΕΚ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR