
SPECIAL OFFERS
ΜΠΡΙΖΟΛΟΚΟΦΤΗΣ SLICO DADAUX
Μηχανή κοπής για χοιρινά και μοσχάρια κοτολέτες, μπον φιλέτ, και άλλα προϊόντα σε φέτες
- Επιδαπέδιος μπριζολοκόφτης κατασκευασμένος από εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι 18-10
- Κατάλληλος για κοπή όλων των ειδών κρέατος σε μπριζόλες
- Αυτόματη επιστροφή με προγραμματιζόμενη κίνηση του πλατό
- Δέχονται επίσης και οδοντωτή λεπίδα
- Επιλογή ρυθμού κίνησης: βήμα-βήμα ή συνεχόμενη ανάλογα με το είδος του προϊόντος
- Διαθέτουν δύο ταχύτητες κίνησης και 3 επιλογές ρυθμού κοπής: 97-195 και 390 κοψίματα/λεπτό
- Διαστάσεις καμπίνας 20χ23χ70cm
- Κατάλληλο για κρέας με ή χωρίς κόκκαλο, delicatessen, ψάρι
- Κατάλληλο για χρήση σε κρεοπωλεία, εργαστήρια και βιομηχανίες
Ζητήστε Προσφορά
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
CHICKEN LOOPS (ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ) ΜΑΥΡΟ 5CM
ΜΠΑΛΤΑΔΑΚΙ SICO 4700.16
ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΘΟΥΡΙ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΜΕ ΔΙΧΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΚΟ SW5096
ΚΑΠΑΚΙ POLYCARBONATE 1/6 – 17,6×16,2cm
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR