
SPECIAL OFFERS
ΣΑΚΟΥΛΕΣ VACUUM ΛΕΙΕΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ BBQ 100TMX
ΜΙΣΟΣΑΤΗΡΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ICEL 34EK
ΨΥΧΟΜΕΝΗ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ GARBY KR 32 4GL
ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΤ'ΕΠΟΛΟΓΗ ΜΑΥΡΟ-ΜΠΟΡΝΤΩ
- Εξ ολοκλήρου ανοξείδωτη κατασκευή (18/10) με μονοκόμματο καπάκι και ταψί
- Με ψυκτικό κύκλωμα για τέλεια ψύξη στο ταψί και στην μπούκα διατηρώντας το κρέας σε άριστη κατάσταση
- Το κοπτικό σύστημα της κρεατομηχανής αφαιρείται εύκολα για τον καθαρισμό του
- Αθόρυβη λειτουργία μοτέρ μειωτή αλλά και του ψυκτικού μηχανήματος
- Δυνατότητα τοποθέτησης ειδικού χωνιού για παρασκευή λουκάνικων
- ΤΥΠΟΣ : KR 32 4GNC
ΔΙΑΘΕΤΕΙ
- Προστατευτικό ταψιού στην υποδοχή κρέατος
Πάνελ χειρισμού λειτουργίας αφής με:
- Όργανο ένδειξης θερμοκρασίας με δυνατότητα ρύθμισης
- Γενικό Διακόπτη
- Διακόπτη έκτακτης ανάγκης για άμεσο σταμάτημα του μηχανισμού της κρεατομηχανής
- Διακόπτη On/Off της κρεατομηχανής
- Διακόπτη αναστροφής της κρεατομηχανής
- Με δυνατότητα τοποθέτησης Προκόπτη ( 3 πλάκες + 2 μαχαίρια) – ΤΥΠΟΣ : KRP 32 4GL
- Με δυνατότητα τοποθέτησης Απονευρωτή ( 3 πλάκες + 2 μαχαίρια + εξάρτημα απονεύρωσης) – ΤΥΠΟΣ : KRPNV 32 4GL
- Θερμοκρασία λειτουργίας ψύξης : 0 (°C) – 4 (°C)
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΒΑΣΗ ΚΟΠΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ 50cmΧ1500m
Βάση κοπής μεμβράνης για πλάτος μεμβράνης μέχρι 50cm και έως 1500m, σχεδιασμένες για την τύλιξη προϊόντων, όπως φρέσκο ή κατεψυγμένο κρέας, τυριά, σάντουιτς, λαχανικά, έτοιμο φαγητό κ.λ.π
- Με μετακινούμενο μαχαιράκι
- Εξ' ολοκλήρου ανοξείδωτο
- Για μεμβράνη πλάτους έως 50cm και μήκος 1100m μέχρι 1500m
- Διάσταση βάσης: 56cm (μήκος)
- Ελαφριά
- Τοποθετούνται και μεταφέρονται πανεύκολα σε οποιονδήποτε πάγκο εργασίας
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR