
SPECIAL OFFERS
ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΘΟΥΡΙ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ (ΔΙΑΓΩΝΙΑ ΦΑΣΑ)
Ποδιά Στηθούρι Λαιμού υφασμάτινη με σχέδιο διαγώνια φάσα
- Ελληνική ραφή
- Με οδηγό για να προσαρμόζεται στο ύψος που θέλετε
- Από γερμανικό ύφασμα 65/35
- Διαθέσιμη σε χρώματα: Κόκκινο-Μαύρο-Λευκό
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΚΔΟΡΑΣ ICEL 3741.16ΕΚ
ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΦΑΓΗΣ VICTORINOX 5503.18
ΥΓΡΑΣΙΟ-ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΧΩΡΟΥ KLIMA GUARD
Θερμόμετρο και υγρασιόμετρο χώρου με μεγάλη ψηφιακή οθόνη
- Εμφανίζει το σημείο δρόσου
- Δυνατότητα ηχητικού και οπτικού alarm
- Στήριξη επιτοίχια ή επιτραπέζια
- Εύρος μέτρησης Υγρασίας : 1,0…99,0% (ακρίβεια ±3%)
- Εύρος μέτρησης Θερμοκρασίας : -40,0°…+70,0°C (ακρίβεια ±0,5°C)
- Μπαταρίες : 2 x 1.5 V AAA περιλαμβάνονται
- Διαστάσεις : 105 x 105 x 45 mm
- Βάρος: 150 gr
ΣΩΛΗΝΑΣ ΓΥΡΟΥ ΧΑΡΤΙΝΟΣ 70ΕΚ Φ13
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR