
SPECIAL OFFERS
ΛΑΜΑ ΞΕΛΑΡΔΙΑΣΤΡΑΣ 456Χ20Χ1.0 (4τμχ)
ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΘΟΥΡΙ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΜΕ ΤΣΕΠΕΣ SW5095
ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΒΑΣΗ CLEAN HANDS (ΣΕΤ)
Μαγνητική βάση Clean hands - Σετ
- Μαγνητική βάση από πλέξιγκλας
- Μπρασελέ πράσινο με μαγνήτη
- Ανταλλακτικά γάντια (δείγματα)
ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (VACUUM) LA MINERVA DERBY-410
Συσκευή Vacuum DERBY-410 της κορυφαίας Ιταλικής εταιρείας La Minerva
Επαγγελματική συσκευή κενού αέρος(vacuum) από τη σειρά EASY LINE της Ιταλικής εταιρείας OMEGA GROUP
Κατάλληλο για συσκευασία μεσαίου μικρού και μεγάλου όγκου προϊόντων
Ενδείκνυται για χρήση σε κρεοπωλεία, εστιατόρια, super market κλπ
- Εξολοκλήρου ανοξείδωτη κατασκευή
- Ανθεκτικό πομπέ καπάκι από διάφανο ακρυλικό υλικό, με σύστημα μπλοκαρίσματος
- Βίδα στεγανοποίησης στο έμβολο, εύκολη αφαίρεση για καθάρισμα
- Έλεγχος χαμηλής τάσης (24 V)
- 10 προγράμματα εργασίας
ΣΝΙΤΣΕΛΟΜΗΧΑΝΗ KOFMA
Τρυφεροποιητής κρέατος KOFMA
- Έχει 72 ανοξείδωτες λεπίδες με 1080 άκρες σε 2 ρολέζες
- Με μαγνητικό διακόπτη ασφαλείας στο καπάκι
- Διακόπτης με θέση όπισθεν για να ξεφρακάρετε το κρέας
- Μετάδοση κίνησης με γρανάζι από ανοξείδωτο ατσάλι και αλουμίνιο
- Ισχυρός κινητήρας με ανεξάρτητο μειωτήρα 2 κατευθύνσεων
- Γρήγορη και εύκολη αποσυναρμολόγηση για γρήγορο καθαρισμό και απολύμανση
- Κατάλληλο για χρήση σε κρεοπωλεία, εργαστήρια κρεάτων, μονάδες εστίασης, catering, ξενοδοχεία, εστιατόρια
- Ισχύς HP: 0,5
- Μήκος: 370 mm
- Βάθος: 575 mm
- Ύψος: 480 mm
- Στροφές Κινητήρα: 38rpm
- Τάση: 230 V
Ζητήστε Προσφορά
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR