ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (152)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (187)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (228)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (57)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

CHICKEN LOOPS (ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ) ΛΕΥΚΟ 11CM

7,50
Λαστιχάκι πουλερικών λευκό 11cm
  • Κατάλληλο για δέσιμο πουλερικών
  • Κατάλληλο για κάθε είδους παρασκεύασμα
  • Μetal detected
Συσκευασία: 250τμχ Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΑ RT-36 HACCP

Ηλεκτρική Εντομοπαγίδα με Ειδική Κολλητική Επιφάνεια. Tα ηλεκτρικά εντομοκτόνα χρησιμοποιούνται για την εξουδετέρωση διαφόρων ενοχλητικών εντόμων. Διαθέτουν ειδικές λάμπες (Black Light) το φως των οποίων έχει την ιδιότητα να προσελκύει περισσότερο από τις κοινές λάμπες τα έντομα από μακρινές αποστάσεις. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε χώρο όπου υπάρχουν πολλά έντομα. Διαθέτουν εσωτερικά ειδική παγίδα εντόμων με κόλλα. Μας προστατεύουν από όλα τα είδη των εντόμων που προσελκύονται από το ειδικό φως (κουνούπια, μύγες, σκνίπες κ.τ.λ) χωρίς τη χρήση χημικών. Τοποθετούνται αρκετά ψηλά, σε κλειστούς χώρους και σε εμφανή σημεία ώστε να προσελκύονται εύκολα όσο το δυνατόν περισσότερα έντομα. Για την επιτοίχια στήριξη του μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα πλαστικά στηρίγματα που περιέχονται στη συσκευασία. Μαζί με το εντομοκτόνο στη συσκευασία υπάρχει και μια παγίδα κόλλας. Με κόλλα Deluxe Flytrap 220-240V AC  

ΠΡΕΣΑ ΡΟΔΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ

65,00
Πρέσα ροδιού
  • Κατασκευασμένη από μαντέμι και inox για μέγιστη αντοχή
  •  Κατάλληλη για όλα τα εσπεριδοειδή
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

ΣΩΛΗΝΑΣ ΓΥΡΟΥ ΧΑΡΤΙΝΟΣ 60ΕΚ Φ22

Χάρτινος σωλήνας γύρου Φ22 60 εκατοστών
  • Για στήσιμο γύρου
  • Με επικάλυψη αλουμινόχαρτου
  • Διάσταση 60εκ
  • Φ22
Συσκευασία: 1 κιβώτιο/218τμχ Ζητήστε Προσφορά

ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΛΑΞΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ VT 38

Οι βαρέλες μάλαξης του κρέατος χρησιμοποιούνται για την τρυφεροποίηση και το μαρινάρισμα του κρέατος
  • Εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη
  • Επιδαπέδια με ρόδες για εύκολη μετακίνηση
  • Τοποθετούμε το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά σε ένα περιστρεφόμενο κάδο, ρυθμίζουμε τις στροφές και τον χρόνο ώστε να επιτύχουμε το άριστο γευστικό αποτέλεσμα
  • Με τη βοήθεια εσωτερικών πτερυγίων κατορθώνεται το μοίρασμα των μπαχαρικών σε όλη την ποσότητα του κρέατος
Ζητήστε μας Προσφορά

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!