ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (154)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (151)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (184)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (224)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (56)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (7)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΦΕΛΙΖΟΛ P4 100τμχ

10,00
Δισκάκια αφρώδους εξηλασμένης πολυστερίνης
  • Κατάλληλα για επαφή με κρέας, ψάρι, φρούτα, λαχανικά
  • Σε λευκό και μαύρο ανάλογα με τις ανάγκες σας
  • 235 Χ 185 Χ 30 mm
Συσκευασία: 100τμχ Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

ΣΩΛΗΝΑΣ ΓΥΡΟΥ ΧΑΡΤΙΝΟΣ 70ΕΚ Φ22

Χάρτινος σωλήνας γύρου Φ22 70 εκατοστών
  • Για στήσιμο γύρου
  • Με επικάλυψη αλουμινόχαρτου
  • Διάσταση 70εκ
  • Φ22
Συσκευασία: 1 κιβώτιο/218τμχ Ζητήστε Προσφορά

ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΦΕΛΙΖΟΛ P15 100τμχ

10,00
Δισκάκια αφρώδους εξηλασμένης πολυστερίνης
  • Κατάλληλα για επαφή με κρέας, ψάρι, φρούτα, λαχανικά
  • Σε λευκό και μαύρο ανάλογα με τις ανάγκες σας
  • 240 Χ 160 Χ 43 mm
Συσκευασία: 100τμχ Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

ΚΑΡΦΑΚΙ ΙΝΟΧ

13,64
Καρφάκι ΙΝΟΧ για ταμπελάκια τιμών
  • Ατσάλι
  • Μέγεθος 8cm
  • Συσκευασία 50τμχ
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΜΠΡΙΖΟΛΟΚΟΦΤΗΣ PUMΑ 700F TREIF

Μηχανή κοπής για χοιρινά και μοσχάρια κοτολέτες, μπον φιλέτ, και άλλα προϊόντα σε φέτες
  • Εξολοκλήρου κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα
  • Η κίνηση γίνεται ηλεκτρομηχανικά
  • Με το πατενταρισμένο σύστημα κίνησης της TREIF που εγγυάται ομοιόμορφα πάχη φετών
  • Δυνατότητα μεταφοράς της αρπάγης στη ζητούμενη θέση
  • 3 θέσεις οπλισμού της αρπάγης
  • Χώρος τροφοδοσίας του προϊόντος με διατομή 220Χ240 mm, μήκος 700 mm
  • Πάχος κοπής φετών από 5 έως 35 mm ή από 5 έως 70 mm
  • Δυναμικότητα: 200 Κοψίματα /min
  • Συνολική ισχύς: 220/380 V 50 Hz 3,3 Kw
  • Διαστάσεις: 2070 Χ 900 Χ 1450 mm
Ζητήστε Προσφορά

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!