
SPECIAL OFFERS
ΦΟΡΜΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙΩΝ OMAS ΒΤ-ΙΤΑΛΙΑΣ 13ΕΚ
Φορμαριστικό μπιφτεκιών (humburger) Omas-Ιταλίας
- Κατασκευασμένη από ανθεκτικό κράμα αλουμινίου
- Φορμάρει αυτόματα μπιφτέκια (hamburger) με μεγάλη ευκολία
- Ειδική θήκη για ζελατίνες διαχωρισμού των μπιφτεκιών
- Όλα τα εσωτερικά μέρη είναι ανοξείδωτα
- Ιδανική για εστιατόρια, ψησταριές και fast foods
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΕΤΑΣ VICTORINOX 5203.31
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΕΤΑΣ DICK 2348-21EK
ΚΑΛΥΜΜΑ ΓΕΝΕΙΑΔΑΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ 100ΤΜΧ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR