
SPECIAL OFFERS
ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΓΥΡΙΣΤΟ DICK 2991-13ΕΚ
ΨΥΧΟΜΕΝΗ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ SCHATTEN 32MR
- Κατασκευασμένη εξ' ολοκλήρου απο ανοξείδωτο ατσάλι
- 4Hp
- Aφαιρούμενο κοπτικό σύστημα (μπούκα-κοχλίας)
- Ενσωματωμένο και περιμμετρικά κολλημένο ταψί για την άριστη διατήρηση της ψύξης και την αποφυγή των μικροβίων
- Μαχαίρι – σίτα ανοξείδωτα
- Πλαστικό καπάκι ταψιού για προστασία του κρέατος απο βακτηρίδια
- Ιδανική για καταστήματα με περιορισμένο χώρο αφού συνδυάζει μεγάλη παραγωγικότητα σε μικρές διαστάσεις
ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF VICTORINOX 2003-22ΕΚ
ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΓΥΡΙΣΤΟ ΜΕ ΡΑΒΔΩΣΕΙΣ SOLINGEN 2102 13ΕΚ
ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ INOX SALVΙΝΟΧ Β98
Μαχαίρι κρεατομηχανής της Ιταλικής εταιρίας Lame Italia
- Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι για μέγιστη απόδοση και αντοχή
- Με 1 αφαλό
- Σύστημα: Unger (διπλά μαχαίρια με προκόπτη)
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR