ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (154)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (151)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (184)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (224)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (56)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (7)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΕΜΙΣΤΙΚΟΥ FACEM TRESPADE

13,0016,50
Λάστιχα γεμιστικού (κανονάκι) facem Διαθέσιμες διαστάσεις: 5λίτρα, 10λίτρα, 15λίτρα Σε κόκκινο χρώμα Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ΙΝΟΧ

27,50
Μπαλτάς κρεοπωλείου ΙΝΟΧ
  • Ανοξείδωτη λάμα 23 εκατοστών
  • Μη τοξική
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΓΑΝΤΙΩΝ

0,37
Λάστιχα συγκράτησης γαντιών της Γερμανικής εταιρείας STAHLNETZ
  • Φοριέται πάνω από το μεταλλικό γάντι
  • Εξαιρετικής ποιότητας για πολλαπλές χρήσεις
  • Ένα μέγεθος
  • Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΕΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΡΑΒΔΩΣΕΙΣ ICEL 3552-25EK

29,50
Μαχαίρι Icel 25 εκατοστών
  • Εργονομική αντιολισθητική λαβή
  • Ανοξείδωτη λάμα 25 εκατοστών
  • Με ραβδώσεις
  • Χώρα προέλευσης Πορτογαλία
  • Χρώμα Λαβής: Μπλε
Κωδικός: 3552-25EK Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΦΕΛΙΖΟΛ P18 75τμχ

9,50
Δισκάκια αφρώδους εξηλασμένης πολυστερίνης
  • Κατάλληλα για επαφή με κρέας, ψάρι, φρούτα, λαχανικά
  • 275 X 175 X 50 mm
Συσκευασία: 75τμχ Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!