
SPECIAL OFFERS
ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΛΑΞΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ VT 2D
Οι βαρέλες μάλαξης του κρέατος χρησιμοποιούνται για την τρυφεροποίηση και το μαρινάρισμα του κρέατος
- Εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη
- Επιτραπέζια
- Τοποθετούμε το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά σε ένα περιστρεφόμενο κάδο, ρυθμίζουμε τις στροφές και τον χρόνο ώστε να επιτύχουμε το άριστο γευστικό αποτέλεσμα
- Με τη βοήθεια εσωτερικών πτερυγίων κατορθώνεται το μοίρασμα των μπαχαρικών σε όλη την ποσότητα του κρέατος
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΜΠΡΑΣΕΛΕ CLEAN HANDS
ΜΑΧΑΙΡΙ GIESSER PREMIUMCUT ROSTFREI 1965 so 22
ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΘΟΥΡΙ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΤΣΕΠΗ SW5102
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΕΤΑΣ DICK 2641.22
ΠΛΑΚΑ ΚΟΠΗΣ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR