ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (151)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (189)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (224)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (56)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΦΕΛΙΖΟΛ P20 75τμχ

14,00
Δισκάκια αφρώδους εξηλασμένης πολυστερίνης
  • Κατάλληλα για επαφή με κρέας, ψάρι, φρούτα, λαχανικά
  • Σε λευκό και μαύρο ανάλογα με τις ανάγκες σας
  • 315 Χ 210 Χ 60 mm
Συσκευασία: 75τμχ Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

ΛΑΜΑ ΞΕΛΑΡΔΙΑΣΤΡΑΣ 456Χ20Χ1.0 (4τμχ)

43,00
Λάμα ξελαρδιάστρας Solingen 456Χ20Χ1.0mm
  • Ανθεκτική ανοξείδωτη κατασκευή
  • Χώρα προέλευσης Γερμανία
Συσκευασία: 4 τεμάχια Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%  

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ VACUUM KUMBA DZ-450/ZT

1.900,00
DZ-450/ΖΤ vacuum εσωτερικής αναρρόφησης επιτραπέζιο
  • Ανοξείδωτη κατασκευή που προστατεύει το ηλεκτρονικό μέρος από σκουριά
  • Για κάθε τύπο προϊόντος (στερεό-υγρό), πάχος αντίστασης 4mm
  • Εύκολο καθάρισμα
  • Διάφανο καπάκι για τον έλεγχο της εργασίας
  • Το μηχάνημα έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης της ημερομηνίας λήξης πάνω στη σακούλα
  • Για συσκευασία κρέατος, αλλαντικών, τυριών
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΥΡΟΥ KS100C

335,00
  • Ιδανικό για γύρο
  • Προετοιμασία του κρέατος σε φέτες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα
  • Λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι 304
  • Διακόπτη ON / OFF
  • Με αντιολισθητική βάση
  • Δακτύλιος προσαρμογής και βίδα για επιθυμητό πάχος
  • Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία
  • Διάρκεια μπαταρίας 4 ώρες
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει επιπλέον μία μπαταρία και μία λεπίδα
  • Με προστατευτική λεπίδα και κουμπί προστασίας για την υπερφόρτωση
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΔΙΧΤΥ ΡΟΛΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΛΕΥΚΟ 3/14

15,00
Δίχτυ ρολού κρέατος λευκό
  • Από ελαστικό νήμα, κατάλληλο για όλα τα παρασκευάσματα
  • Metal detected
Διαστάσεις: 3/14 Συσκευασία: 1ρολό/50μέτρα Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!