
SPECIAL OFFERS
ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΦΑΓΗΣ DICK 2006-18EK
ΤΡΟΧΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ WESTMARK
Τροχός ζαχαροπλαστικής της Westmark Γερμανίας
- Το ιδανικό βοήθημα για γρήγορο σχηματισμό ενός ομοιόμορφου πλέγματος ζύμης
- Iδανικό για να διακοσμήσετε το Linzer Torte
- Περάστε τη συσκευή κοπής πάνω από τη ζύμη σας και θα έχετε ομοιόμορφα πλέγματα
- Με επίστρωση από καουτσούκ στη λαβή ώστε να αποτρέπεται η ολίσθηση
- Ο κύλινδρος πλέγματος μπορεί εύκολα να καθαριστεί στο πλυντήριο πιάτων
- Διάσταση 195 x 125 x 45 mm
ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΦΑΓΗΣ DICK 2006-15ΕΚ
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΚΑΛΑΜΙΑ ΜΠΑΜΠΟΥ 40 Χ 5 100ΤΜΧ
ΛΑΜΑ ΞΕΛΑΡΔΙΑΣΤΡΑΣ 434X20X1.0 (4τμχ)
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR