ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (151)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (189)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (224)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (56)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΣΚΕΥΟΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΡΑΦΤ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ 1100ml 50τμχ

Original price was: 15,00€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 13,20€.
Χάρτινο σκεύος στρόγγυλο με καπάκι και εσωτερική επένδυση για αδιαβροχοποίηση Μεγάλη αντοχή σε υγρά, λάδια κλπ Συσκευασία 50τμχ Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΣΑΤΗΡΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ICEL 27EK

47,00
Ανοξείδωτη σατήρα κρεοπωλείου Icel 27 εκατοστών
  • Λαβή από πολυαιθυλένιο σε μαύρο χρώμα
  • Σε διάφορες διαστάσεις (27εκ-29εκ-32εκ)
Κωδικός: 4115.27 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΧΩΝΙ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ

6,50
Χωνί κρεατομηχανής κόκκινο
  • Διαθέσιμο για κάθε τύπο κρεατομηχανής
  • Σε τέσσερις διαφορετικές διαμέτρους, ανάλογα την παρασκευή
Διαστάσεις: Για κρεατομηχανές διαμέτρου από 8 έως 42 Φ10 Φ20 Φ30 Φ40 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

ΦΟΡΜΑ CPET ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ (141) 22 Χ 4,5 ΒΑΘΟΣ

0,56
Φόρμες cpet πολλαπλών χρήσεων 22 Χ 4,5 βάθος
  • Κατάλληλα για χρήση:
    • Σε συμβατικό φούρνο έως +220°C
    • Σε μικροκύματα
    • Σε κατάψυξη έως –40°C
  • Συσκευασία Τροποποιημένης Ατμόσφαιρας (ΜΑΡ)
  • Πιστοποιημένης καταλληλότητας για επαφή με τρόφιμα
  • Κατάλληλα για απευθείας μαγείρεμα στο σκεύος
  • Στεγανοποιείται με φιλμ (μόνιμης συγκόλλησης ή easy open)
  • Ειδικά σκεύη για χρήση σε ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, εστιατόρια, super market
  • Ανακυκλώσιμα
  • Ποικιλία σχεδίων, διαστάσεων, χρήσεων
Κωδικός: 141 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΜΑΣΑΤΙ FISCHER BARGOIN 1165

12,00
  • Μασάτι Fischer 20 εκατοστών
  • Άριστη ποιότητα
Κωδικός: 1165 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!