
SPECIAL OFFERS
ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΙΣΙΑ ΜΕ ΣΧΙΣΜΗ ΙΝΟΧ
ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΚΕΤΣΕ
ΜΙΣΟΣΑΤΗΡΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ICEL 30EK
ΤΡΥΦΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΧΕΙΡΟΣ FISCHER
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΖΥΓΑΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ 40KG
Ηλεκτρονική ζυγαριά F1976 40kg
- Ιδανική για καταστήματα λιανικής, φούρνους, μανάβικα, παντοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, επαγγελματίες λαϊκών αγορών, εργαστήρια, κτλ
- Ανοξείδωτη πλατφόρμα
- Aδιάβροχο πληκτρολόγιο
- Οθόνη με τις ενδείξεις και στις 2 πλευρές του ζυγού
- Λειτουργίες μηδενισμού, απόβαρου, μεικτού - καθαρού βάρους και ελέγχου ζύγισης
- Μνήμη αξίας για 4 προϊόντα και αυτόματος υπολογισμός αξίας
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR