
SPECIAL OFFERS
ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΣΕ ΡΟΛΟ SANITAS PROFESSIONAL 50 ΜΕΤΡΑ
Αντικολλητικό χαρτί σε ρολό Sanitas 50m x 38cm
- Ιδανικό για χρήση στον φούρνο σε θερμοκρασίες μέχρι 200 ⁰C
- Κατάλληλο για χρήση σε συμβατικό φούρνο και φούρνο μικροκυμάτων
- Ενδείκνυται για αποθήκευση τροφίμων (κρέας, ζύμες) στην ψύξη και κατάψυξη
- Κατάλληλο για ζαχαροπλαστική (κουλουράκια, πτι-φουρ, τάρτες) και μαγειρική (μπιφτέκια, κοτόπουλο, ψάρι, πίτες, πίτσες)
- Κατάλληλο για επαγγελματική και οικιακή χρήση
- Δεν κολλάει πάνω στα φαγητά και τα γλυκά κατά το ψήσιμο χάρη στην ειδική αντικολλητική του σύνθεση
- Επιτρέπει το υγιεινό ψήσιμο καθώς δεν απαιτείται επάλειψη με λάδι ή βούτυρο
- Η επικάλυψη σιλικόνης που διαθέτει του προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή στην υγρασία σε σχέση με τα μη επικαλυμμένα χαρτιά
- Από χαρτί υψηλής αντοχής κατάλληλο για επαφή με όλα τα τρόφιμα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ε.Ε.
ΦΟΡΜΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙΩΝ LA MINERVA ΙΤΑΛΙΑΣ 10ΕΚ
ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΕΤ 6 ΤΜΧ 1896 ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΚΑΣΕΤΙΝΑ
Μαχαίρια κοπής κρέατος σετ 6 τεμαχίων σε πολυτελή θήκη, της Ιταλικής σειράς Due Cigni
Design by FOX Knives
- Λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι 4116 X50CrMoV15
- Σκληρότητα: HRC 55-57
- Επίστρωση λεπίδας: σατέν
- Λαβή: μαύρη POM
- Πιρτσίνια: ανοξείδωτο ατσάλι
- Μήκος λεπίδας: 10.5 cm - 4.13"
- Συνολικό μήκος: 22 cm - 8.66"
- Πάχος λεπίδας: 2 mm - 0.08"
- Βάρος: 60 γρ
ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΓΥΡΙΣΤΟ SOLINGEN 2171 13ΕΚ
ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΦΕΛΙΖΟΛ P19 125τμχ
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR