
SPECIAL OFFERS
ΛΑΒΙΔΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΩΝ ΙΝΟΧ
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ SICO MASTER PROFESSIONAL 15EK
ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ SOUS VIDE SOFTCOOKER XP
- Διαθέτει θερμόμετρο υψηλής ακρίβειας με έλεγχο της θερμοκρασίας και το μαγείρεμα γίνεται σε δοχείο με μέγιστο βάθος 16,5cm με τη βοήθεια σφικτήρα.
- Σε περίπτωση λειτουργίας του μηχανήματος εκτός υγρού, η συσκευή απενεργοποιείται για λόγους ασφαλείας.
- Αντλία κυκλοφορίας για καλύτερη ανάμειξη του προϊόντος.
- Αισθητήρας θερμοκρασίας για την αποφυγή υπερφόρτωσης και υπερθέρμανσης.
- Ένδειξη θερμοκρασίας εργασίας.
- Κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα με πέντε (5) μνήμες προγραμμάτων και βαθμό προστασίας IP X3.
- Ενδεικτικές χρήσεις GN 1/1 & 2/1.
- Ιδανικό για εστιατόρια, catering, ξενοδοχεία, επαγγελματικές κουζίνες.
- Μαγειρεύει με αργό βράσιμο εν κενώ στο νερό.
ΚΑΛΥΜΜΑ ΓΕΝΕΙΑΔΑΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ 100ΤΜΧ
ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΓΥΡΙΣΤΟ GIESSER 2515-15ΕΚ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR