ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (152)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (187)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (228)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (57)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (VACUUM) LA MINERVA DERBY-460

2.900,00
Συσκευή Vacuum DERBY-460 της κορυφαίας Ιταλικής εταιρείας La Minerva Επαγγελματική συσκευή κενού αέρος(vacuum) από τη σειρά EASY LINE της Ιταλικής εταιρείας OMEGA GROUP Κατάλληλο για συσκευασία μεσαίου μικρού και μεγάλου όγκου προϊόντων Ενδείκνυται για χρήση σε κρεοπωλεία, εστιατόρια, super market κλπ
  • Εξολοκλήρου ανοξείδωτη κατασκευή
  • Ανθεκτικό πομπέ καπάκι από διάφανο ακρυλικό υλικό, με σύστημα μπλοκαρίσματος
  • Βίδα στεγανοποίησης στο έμβολο, εύκολη αφαίρεση για καθάρισμα
  • Έλεγχος χαμηλής τάσης (24 V)
  • 10 προγράμματα εργασίας
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΣΠΑΓΚΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΣ 100Μ

13,00
Σπάγκος βαμβακερός κρέατος  
  • Κατάλληλος για κρεοπωλεία και φούρνους
  • Από εξαιρετικής ποιότητας γυαλιστερό νήμα royal black
  • Κατάλληλο για όλα τα παρασκευάσματα
  • Non Elastic
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ FACEM BIG-65

Επαγγελματικός πολτοποιητής για σάλτσα ντομάτας της εταιρείας Facem Tre Spade, με ισχύ 480Watt. Εκτός από σάλτσα ντομάτας, είναι ιδανικός για την παρασκευή μαρμελάδων και πολτών. Λειτουργεί με ταχύτητα έως και 160 στροφές ανά λεπτό
  • Πλαστική χοάνη και συλλέκτης
  • Φίλτρο από ανοξείδωτο ατσάλι
  • Σώμα και τρυπάνι απο χυτοσίδερο
  • Βάση από αντιολισθητικό κυψελωτό υλικό
  • Αποσυναρμολογείται εύκολα για γρήγορο καθάρισμα
  • Ιδανικό για την παρασκευή σάλτσας ντομάτας, μαρμελάδων και πολτών
TRE SPADE

ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΣΚΕΥΟΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ READY 2 COOK 2222ML 50ΤΜΧ

23,00
Καπάκι για σκεύος αλουμινίου R2C 2222ML Συσκευασία 50τμχ Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΦΑΓΗΣ ICEL 3139-18EK

16,00
Μαχαίρι σφαγής ίσιο Icel 18 εκατοστών
  • Εργονομική αντιολισθητική λαβή
  • Ανοξείδωτη λάμα 18 εκατοστών
  • Χώρα προέλευσης Πορτογαλία
  • Χρώμα Λαβής: Κόκκινο
Κωδικός: 3139-18 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!