ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (152)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (189)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (227)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (57)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF SICO 2546.30

53,50
Μαχαίρι chef Sico 30 εκατοστών
  • Ακρυλικη λαβή σε κόκκινο, κίτρινο ή μαύρο χρώμα
  • Ανοξείδωτη λάμα, ιδιαιτέρως κοφτερή
  • Ιδιαίτερη εμφάνιση
  • Χώρα προέλευσης: Πορτογαλία
Κωδικός: 2546.30 Διατίθεται σε συσκευασία δώρου Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ VICTORINOX 6601-15ΕΚ

21,00
Μαχαίρι ξεκοκαλίσματος  γυριστό Victorinox 15 εκατοστών
  • Εργονομική λαβή σε κόκκινο χρώμα
  • Ανοξείδωτη γυριστή λάμα
  • Χώρα κατασκευής Ελβετία
Κωδικός: 6601-15 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΣΠΑΓΚΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΣ 100Μ

13,00
Σπάγκος βαμβακερός κρέατος  
  • Κατάλληλος για κρεοπωλεία και φούρνους
  • Από εξαιρετικής ποιότητας γυαλιστερό νήμα royal black
  • Κατάλληλο για όλα τα παρασκευάσματα
  • Non Elastic
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ FACEM 22 ECO ΙΤΑΛΙΑΣ

Facem Κρεατομηχανή 22 Eco
  • Κατασκευασμένη από επεξεργασμένο σίδηρο
  • Ταψί από ειδικό πλαστικό για τρόφιμα
  • Ταχύτητα περιστροφής (στον σαλίγκαρο) 80 στρ./λεπτό
  • Παραγωγή 150 κιλά την ώρα
  • Ιδανική για δουλειές παντός είδους
Δέχεται εξτρά εξάρτημα χωνί για λουκάνικα και εξάρτημα για σάλτσα Ζητήστε μας Προσφορά

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

ΠΟΔΙΑ PVC TAFTAS ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΜΑΥΡΗ/ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

10,00
Ποδιά Τaftas αδιάβροχη
  • Αδιάβροχη
  • Υλικό: PVC με επικάλυψη PU
  • Διαθέσιμο σε χρώμα: Μαύρο/Πορτοκαλί
  • Ρυθμιζόμενος λαιμός (ανάλογα με το ύψος)
  • Πολύ ελαφριά και υψηλής αντοχής
  • Ενδείκνυται για κονσερβοποιία, μαζική εστίαση, καθαριότητα
Δυνατότητα κατασκευής ειδικών διαστάσεων Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!